Dev kripto fonundan flaş XRP satışı! Varlıklarını BTC ve ETH'ye çevirdi
Dev kripto fonundan flaş XRP satışı! Varlıklarını BTC ve ETH'ye çevirdi

Bitwise, yönetim altındaki varlıklarda 100 milyon doların üzerinde kripto varlığa ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Profesyonel yatırımcılara kripto para endeksi fonları sağlayan Bitwise Asset Management, şu anda 100 milyon doların üzerinde varlıkları yönetiyor.

Rekor seviye

Bir basın açıklamasına göre, seviye şirket için bir rekor. Hedge fonları, finansal danışmanlar ve çoklu aile ofislerinden gelen talebin artmasıyla birlikte bu rekora ulaşılıyor.

Artan girişlerin ana alıcısı, Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve diğer ilk 10’u takip eden çeşitlendirilmiş Bitwise 10 Crypto Index Fund oldu.

Bitwise Baş Yatırım Sorumlusu Matt Hougan, yaptığı açıklamada “Bu alanda iki yıllık çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz.Çok yıllı zirvelere ulaşmamız şaşırtıcı değil” açıklamasında bulunuyor.

Bitwise’ın yönetim altındaki varlıklarındaki artış, en iyi kripto para birimine kurumsal katılımdaki artışla birlikte gerçekleşti.

Kurumsal yatırımlar

MicroStrategy ve Square gibi şirketler de dahil olmak üzere birçok halka açık şirket, son zamanlarda Bitcoin yatırımlarını açıkladı ve Bitcoin’in uzun vadeli değerine bir enflasyon koruması olarak bir güven oyu verdi.

Bitwise CEO’su Hunter Horsley basın açıklamasında “Bu, daha önce temkinli olan birçok kişiyi yeniden değerlendirme zamanının geldiğine ikna etti” diyor.

Bitwise, Bitcoin odaklı borsa yatırım fonu için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan onay alma girişimlerinde başarısız oldu.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin