BitTurk
BitTurk Android ve iOS mobil uygulamaları yayında

BitTurk Android ve iOS mobil uygulamaları yayında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BitTurk.com 2017’den beri kullanıcılarına en yeni teknolojileri ulaştırmayı ve kesintisiz bir kripto para borsası deneyimi sunmayı hedeflemektedir. Bu doğrultuda yeni ürün ve hizmetlerini yayına almaya devam etmektedir. Ayrıca Android ve iOS uygulamalarının yayına alınmasını kullanıcılarına özel bir kampanya ile de duyuran BitTurk, uygulamaları indiren tüm kullanıcılarına anında 10 TL hediye ediyor. Bu kampanyadan yararlanmak için Android veya iOS uygulamalarını indirip “Kupon Kodu” bölümünden “Android” veya “iPhone” yazmanız yeterli; 10 TL hesabınıza hemen tanımlanıyor. Tüm bunların yanında BitTurk sosyal medya hesapları aracılığıyla yeni kampanya ve promosyonlarını duyurmaya devam ediyor, bu hesapları takip eden kullanıcılar BitTurk’ün sunduğu fırsatlara anında erişebilme şansı yakalıyor.

 

BitTurk iPhone ve iPad Uygulamaları

PIN kodu, parmak izi veya yüz tanıma ile uygulamaya hızlıca giriş yaparak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Siri ile anlık kurlara erişebilirsiniz. Widget desteği ile kurları uygulamayı açmadan görebilirsiniz.

BitTurk iOS uygulamalarını buradan indirebilirsiniz.

Proje hakkında detaylı bilgi için de buraya tıklayarak medium yazılarını inceleyebilirsiniz.

 BitTurk Android Uygulaması

Uygulamada PIN kodu ile hızlıca oturum açabilir ve işlemlerinize her an her yerde devam edebilirsiniz.

BitTurk Android uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Apple Watch Uygulaması

iPhone uygulaması Apple Watch desteğini de içermektedir. Apple Watch uygulaması ile kur takibini saatinizle kolayca yapabilirsiniz.

Apple TV Uygulaması

Apple TV için anlık kur takibini televizyonunuz ile yapabileceğiniz bir uygulama geliştirilmiş. Apple TV ile AppStore’a girip finans kategorisinden BitTurk uygulamasını indirebilirsiniz.

 

BitTurk Android ve iOS Uygulamaları ile tüm borsa işlemlerinizi her zaman ve her yerde kesintisiz olarak yapabilirsiniz.

  • 20+ kripto paranın yatırma/çekme, alım/satım işlemlerini “Cüzdan” ve “Al/Sat” bölümlerinden kolayca ve hızlıca yapabilirsiniz. Cüzdan bölümünden seçeceğiniz ilgili para cinsine tıkladıktan sonra gelen detay ekranından ilgili para cinsine ait yatırma/çekme işlem geçmişini görebilir, Çek sayfasından başka konumdaki cüzdanınıza çekme veya Yatır sayfasından başka konumdaki cüzdanınızdan BitTurk kripto para cüzdanınıza yatırma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Yatırma veya Çekme işleminizden sonra Al/Sat ekranından alış/satış emri verebilir, borsadaki alım satım işlem geçmişlerini ve kendi açık emirlerinizi görebilirsiniz.

  • Hesabım ekranından BitTurk hesabınıza ait bir çok detaya erişebilirsiniz. Profilim sayfasından üyelik seviye yükseltme işlemlerinizi yapabilir, Referans Sistemi sayfasından davet ettiğiniz kullanıcılardan kazandığınız tutarları görebilir ve TRY cüzdanınıza aktarabilir, Yardım&Destek sayfasından kafanıza takılan soruların cevaplarını öğrenebilir, olası bir probleminizde destek ekibimize mesaj göndermek gibi bir çok işlemi ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

BitTurk

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin