bittrex
bittrex

Bittrex, Sessizliğini Bozdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Bittrex, gündemi meşgul eden kapatılan kullanıcı hesaplarıyla ilgili sessizliğini bozdu ve web sitesinden bir duyuru yayınladı.

Borsanın resmi sitesinden yaptığı duyuruya göre, herhangi bir sorun olmadığını, bazı hesapları gerekli incelemeler yapmak adına askıya aldıklarını ve kapatılan hesapların %0.1 oranını geçmeyeceğini iddia etti.

Borsanın açıklaması:

Bittrex hesaplarının ertelenmesine ilişkin son raporları ele almak istiyoruz. 

Zaman zaman uyumluluk incelemeleri yaparız ve hizmetimize ve kullanıcılarımıza zarar vermemek için dikkatle çalışırız. Bu uygunluk incelemesi kapsamında, incelemenin tamamlanmasını bekleyen bazı hesapları geçici olarak askıya aldık. Kapalı ya da yasak hesapların sayısı çok sınırlıdır: Bittrex toplam hesapların% 0.1’den daha az . 

İddiaları cevapladı

Bittrex’in borsa ücretlerini yanlış veya hatalı hesapladığı, alım-satımla ilgili bir güvenlik sorunu olduğu, Bittrex’in kullanıcı adına saklanan bazı paraları kaybettiğini veya Bittrex’in hesaplarının durumunu tartışmak için Slack’e erişimi yasaklamış olduğunu bildiren tüm iddialar gerçek dışıdır. Bittrex, insanların dijital para birimi ekonomisine güvenli bir şekilde katılabilecekleri güçlü, güvenli ve uyumlu bir değişim yapmaya kendini  adamıştır. Değerli müşterilerimizin sabırlı olmasını rica ederiz. 

Bize gelince, “sakin kalmayı ve devam etmeyi” planlıyoruz. 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin