BitTorrent ve Tron, BSC ile entegrasyonunu duyurdu
BitTorrent ve Tron, BSC ile entegrasyonunu duyurdu

BitTorrent ve Tron, BSC ile entegrasyonunu duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber- BitTorrent ve Tron, Binance Akıllı Zincirinin zincirler arası ölçeklendirme çözümünün BitTorrent Chain (BTTC) ile entegre olacağını duyurdu. Binance Smart Chain, BTTC ekosistemindeki ilk halka açık zincirlerden biri olacak ve çapraz zincir özelliklerini kullanıcılara sunmaya odaklanacak.

Binance Akıllı Zincirinin BTTC’ye entegrasyonu, her iki ekosistemdeki kullanıcılar için zincirler arası varlıkların al-sat işlemlerini ve dolaşımını kolaylaştırmaya yardımcı olacaktır. BTTC kullanıcıları, Binance Akıllı Zincir ile entegre edilmiş diğer zincirler arasında varlıklarını transfer edebilecek.

Binance Akıllı Zincir gibi zincirlerin BTTC’ye entegrasyonu, TRON ve BTT kullanıcıları ile zincirler arası DeFi ekosistemi arasındaki etkileşimi kolaylaştırmaya da yardımcı olacaktır. Bu, daha sorunsuz bir veri ve değer alışverişi yaratacaktır.

BTTC Protokolü

BTTC, bugün sektördeki ilk farklı zincirler arası işlem yapabilen protokoldür. Sistem, TRON ve BitTorrent’in ekipleri tarafından geliştirildi. Protokol Proof-of-Stake mekanizması ve çok düğümlü doğrulama kullanıyor. Ayrıca, akıllı zincirlerin kullanımı yoluyla zincir dışı eşleştirmeyi ve akıllı sözleşmelerin genişletilmesini de destekliyor.

BTTC, hızlı ve uygun maliyetli transferler, varlık güvenliği ve heterojen bir çapraz zincir yapısı gibi özelliklere sahiptir. BTTC ve Binance Akıllı Zincir arasındaki Entegrasyon hakkında konuşan TRON kurucusu Justin Sun, şu yorumu yaptı:

BitTorrent Zinciri (BTTC), dünyadaki ana akım blok zincirleri için bir ölçeklendirme çözümü sunuyor. Bu, merkezi olmayan ve farklı zincirler arası iletişimi mümkün kılacaktır. BSC ekosistemindeki BTTC entegrasyonunun, TRON’un zincirler arası birlikte çalışabilirlik çağına doğru ilk adımını işaret ettiğini söyleyebiliriz.

Etkileyici bir yükseliş

Veriler, TRON ekosisteminin son zamanlarda önemli bir büyüme gördüğünü gösteriyor. TRON’daki halka açık zincir kullanıcıları 58 milyon kullanıcıyı aştı. Kullanıcılardaki bu artış, toplam işlemleri 2,5 milyarın üzerine çıkardı ve toplam kilitli değer (TVL) 11,5 milyar doları aştı. TRON ayrıca merkezi olmayan uygulamalarda, DeFi, GameFi ve NFT’lerde lider bir oyuncu haline geldi ve dünya çapında en büyük dolaşımdaki sabit arza sahip.

Binance Akıllı Zincir Ekosistemi Baş Koordinatörü Samy Karim şu yorumu yaptı:

Tron ve BitTorrent ekipleri, ana akım teknoloji/kripto kitlesinin yanı sıra kriptodan da büyük bir takipçi kitlesine sahip. Bu entegrasyon ile milyonlarca BitTorrent ve Tron kullanıcısı BSC üzerinde inşa edilen NFT, GameFi ve Infra projelerine erişebilirken, BSC kullanıcıları Tron ağının üzerine inşa edilen dApp’lerle etkileşime girebilir. Bu, çoklu çapraz zincirler arasında birlikte çalışabilirlik vizyonunu mümkün kılıyor.

cryptodaily


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Osmangazi mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin