BitTorrent, ödeme yöntemlerine yeni bir kripto para ekledi: BUSD
BitTorrent, ödeme yöntemlerine yeni bir kripto para ekledi: BUSD

BitTorrent, ödeme yöntemlerine yeni bir kripto para ekledi: BUSD

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen yıl Justin Sun tarafından satın alınan dünyaca ünlü şirket BitTorrent, artık bir ödeme seçeneği olarak Binance USD (BUSD) kabul edeceklerini duyurdu.

BitTorrent tarafından kabul edilen kripto para sayısı 6’ya çıktı

Popüler merkezsiz eşler arası şirketi BitTorrent, bu sabah yaptıkları duyuruda kullanıcıların platform üzerinde bir ödeme yöntemi olarak BUSD varlıklarını kullanabileceklerini duyurdu. Platform üzerinden üyelik ve benzeri abonelik hizmetleri satın alınabiliyor. BUSD’nin de eklenmesiyle şirket tarafından kabul edilen dijital varlık sayısı da altıya yükseldi. Daha önce Bitcoin, OKB, Tron, BNB ve BitTorrent ile platform üzerinden ödeme gerçekleştirilebiliyordu.

Bu sistemi mümkün kılmak ise CoinPayments.net isimli bir ödeme sağlayıcısı ile mümkün kılındı. Reklamları kaldıran, HD medya oynatan ve dosya dönüştüren Pro versiyon, BitTorrent’in en çok sattığı ürün olarak biliniyor.

Açıklamada BUSD’nin yanı sıra mevcut ödeme yöntemlerindeki ERC-20 sürümlerinin ise BEP2 ile değiştirilerek daha hızlı ve daha likit bir çözüm sunulacağı ifade edildi.

“BUSD ödemeler dünyasını derinden etkileyecek.”

Dünyanın en popüler kripto para borsası ve BUSD’nin arkasındaki şirket olan Binance’in uyum sorumlusu Samuel Lim, kullanım örnekleri ve endüstri benimsenmesinde BUSD’nin büyük bir rol üstleneceğine inandığını açıkladı.

İstikrarlı bir değer tutan ve uygun kürsel transferler için yaratılan BUSD gibi stabil kripto para birimleri, yakın gelecekte ödemeler dünyasını derinden etkileyecektir.

TRON ve BitTorrent CEO’su Justin Sun ise şöyle konuştu:

Bugün, BUSD’yi hem BitTorrent hem de µTorrent kullanıcıları için yeni bir dijital ödeme seçeneği olarak kabul etmekten mutluluk duyuyoruz. BUSD veya diğer desteklenen kripto para birimlerini kullanarak milyonlarca müşteri, popüler masaüstü torrent istemcilerimizden kötü amaçlı yazılım koruması gibi güçlü özellikler satın alabilecek.

Bu arada Malezya İslam Şurası, kripto para ticareti yapmanın caiz olup olmadığını açıkladı. Buradaki haberimizden okuyabilirsiniz.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin