bittorrent btt trx
Bittorrent duyurusuna rağmen TRX ve BTT piyasa rüzgârına karşı duramadı

Bittorrent duyurusuna rağmen TRX ve BTT piyasa rüzgârına karşı duramadı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Perşembe akşam saatlerinde Bitcoin fiyatı düşerek diğer altcoinlerin de değer kaybetmesine neden oldu. İlk 10’daki konumunu kaybeden Tron, son düşüş dalgası ile birlikte kısa süre önce CoinMarketCap’te 12. Sıraya geriledi.

Halen, TRX ve BTT altcoinlerinin piyasanın geri kalanıyla birlikte orantılı olarak hareket ettiğini görüyoruz. Hâlbuki BitTorrent büyük bir yükseltme olacağını açıkladı.

BitTorrent veri depolamak için yeni bir merkezi olmayan protokol geliştirdi

31 Mayıs Cuma günü, Tron, BTFS olarak adlandırılan BitTorrent’e dayanan merkezi olmayan bir veri depolama sistemi için yeni bir çözüm hakkında bahsetti. Böylece Tron, Web’in merkezden uzaklaştırılması yönünde bir adım daha attığı anlaşılıyor.

BTFS, kullanıcıların bilgisayarlarını diğer kullanıcılarla veya şirketlerle işbirliği yaparak dosya depolama merkezlerine dönüştürmesini sağlayacak.

Yol haritasına göre, 2019 yılının ikinci çeyreğinde bir noktada bir BTFS test ağı başlatılacak. Ana ağ ise bu yılın üçüncü çeyreğinde hayata geçecek.

BitTorrent’in asıl ulaşmak istediği nokta, dağıtılmış dosya depolama konusunda en büyük global ağa dönüşmek için 100 milyon kullanıcı tabanını, 1000’den fazla Tron düğümü (nodesi) ve diğer Tron kaynaklarını kullanmak. BTFS’nin 2020 Nisan’ında tamamen başlatılması ve uygulanması bekleniyor.

TRX ve BTT altcoinlerin mevcut piyasa durumu

Yazımız yayına hazırlanırken TRX 0,0321 dolardan işlem görüyordu, CMC’de 12. sırada ve yüzde 9,15 oranında bir düşüş söz konusu.

BTT ise 31. Sırada yer alıyor ve şu an yüzde 10,54 oranında düşüşle 0,0015 dolardan işlem görüyor.

u.today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin