featured

Bitstamp, Bitcoin Cash’e Destek Vermeyeceğini Duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link





Bilindiği gibi birkaç gün sonra Bitcoin blockchaininde (BCC) Bitcoin Cash isimli bir ayrılık yaşanma olasılığı var. Kullanıcılar için sürpriz olan bu durum, borsalar için de biraz sürpriz oldu. Birçok borsa böyle bir şeye hazırlıklı olmadığı için ani kararlar almak zorunda kaldı. Bu borsalara örnek olarak Poloniex, Bitcoin Cash’e destek vermeyeceğini açıklamıştı. Bitstamp de olası bir ayrılık durumunda ne yapacağı hakkında bildiri yayınladı.

Resmi sitesinde açıklama yapan Bitstamp, 1 Ağustosta veya sonraki herhangi bir tarihte yaşanma ihtimali olan UAHF ile ortaya çıkacak Bitcoin Cash‘i desteklemeyeceğini açıkladı. Bitcoin Cash’i alternatif bir kripto para olarak gördüklerini açıklayan Bitstamp, bu kararı verme haklarının bulunduğunu söyledi.

Bitcoin Cash’i alternatif kripto para olarak gördükleri için, diğer tüm alternatif kripto paralar gibi bunun da detaylı bir araştırma ve planlama gerektirdiğini söyleyen Bitstamp, şuanda BCC’yi destekleyebilecek bir durumda olmadıklarını ve Bitstamp üzerinden BCC işlemi yapılmaya çalışılması durumunda hiç bir sorumluluk üstlenmediğini bildirdi.

Bitstamp, bunun yanında 1 Ağustos sürecinde işlemlerin durumu hakkında da açıklama yaptı. Bitstamp üzerinde bulunan Bitcoin hesaplarının güvenliği için 31 Temmuz 2017 23:00’dan itibaren tüm Bitcoin işlemlerini durduracaklarını duyurdular. İşlemlerin tekrar ne zaman hizmete açılacağı konusunda ise “Artık işlem yapmanın güvenli olduğunu düşündüğümüz zaman” yorumunda bulundular.

Bitstamp üzerinde Bitcoin’iniz bulunuyorsa ve sonradan Bitcoin Cash’e de ulaşmak istiyorsanız, bakiyenizi Bitstamp’ten başka bir platforma taşımanız gerekmekte. Bu karar tamamen size kalmış durumda ancak belirtmekte fayda var, işlemlerin durdurulduğu zaman diliminde hesabınıza herhangi bir zarar gelirse; Bitstamp hiç bir mesuliyet kabul etmeyecek.

Açıklamasında son olarak bu kararı kendi çıkarları için değil kullanıcılarının çıkarları için aldığını belirten Bitstamp, gelişmeleri takip edeceğini söyledi.

Haber: koinbulteni

Kaynak: bitstamp





http://www.kriptoparahaber.com/bitcoin-icin-catallanma-tartismalari-yeniden-basladi/


http://www.kriptoparahaber.com/renault-microsoft-ve-viseo-ile-yaptigi-anlasma-ile-blockchain-teknolojisine-gecis-yapti/


http://www.kriptoparahaber.com/turk-kripto-para-borsalari/


http://www.kriptoparahaber.com/btc-e-borsasina-erisim-halen-kapali-tutuklanan-vinnik-borsanin-sahibi-mi/




Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin