featured
BitShares Blockchain tüm Blockchain aktivitesinin %35'ini oluşturuyor

BitShares Blockchain platformu dünyanın en aktif Blockchain’i

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BitShares Blockchain şu anda dünyada en aktif Blockchain ağı. BitShares Blockchain’inde BTC son bir hafta itibariyle 539.100 işlem gerçekleştirdi

BitShares Blockchain tüm Blockchain aktivitesinin %35’ini oluşturuyor

BitShares şu anda haftada 1.622.394 işlem gerçekleştiriyor ve bu nedenle mevcut verilere göre dünyanın en aktif Blockchain’i. Bu, tüm Blockchain aktivitesinin yaklaşık %35’ini oluşturuyor. BitShares, Daniel Larimer inn tarafından 2013 yılında başlatılan bir borsa ve kripto birimidir. Borsanın etkileyici bir parçası olan Steem, EOS ve Bitcoin işlem hacimleri ilk sırada yer alıyor

BitShares, dünya çapında dağıtılmış mutabakat ve karar verme gücünün gücünü kullanarak, serbest piyasa çözümlerini bulmak için ortak bir ilgi ile yeni nesil girişimciler, yatırımcılar ve geliştiriciler tarafından desteklenen bir teknolojidir.

Bu özel varlığı bu kadar çekici yapan şey net değil. Bununla birlikte, diğer popüler Blockchain platformlarından daha iyi performans gösteriyor ve bunu yaparken Blockchain’in daha geniş bir kitleye ulaşmasına yardımcı oluyor. Egemenliği devam edecek mi? Yeni gelişmelerle göreceğiz.

Cryptovibes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin