Bitpay, Shiba Inu'yu destekliyor

Bitpay, Shiba Inu için ödeme desteğini duyurdu! Cardano’nun kurucusu tepki gösterdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen bir kripto para ödemesi ve borsa hizmeti olan BitPay, Shiba Inu (SHIB) ödemeleri için perakende desteği duyurdu. Bu, SHIB sahiplerinin binlerce BitPay perakendecisinde günlük ihtiyaçlarını ödemeleri için kapıları açacaktır. SHIB, son birkaç ay içinde ana akım kripto borsalarından perakende devlerine kadar bir dizi benimseme gördü. Bununla birlikte, SHIB için en son BitPay perakende entegrasyonu, Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson’ın hoşuna gitmedi.

Cardano’nun kurucusu, entegrasyonu eleştirdi

Hoskinson, Twitter’da BitPay’in son duyurusunu ve SHIB entegrasyonunu sorguladı. Cardano’nun kurucusu kripto değişim firması tarafından Kasım ayında başlatılan bir ankete işaret etti. Hoskinson, anketin hiçbir anlamı olmadığını ve bunun sadece bir halkla ilişkiler hilesi olduğunu belirtti.

SHIB’nin fiyatı Ekim ayındaki zirvesinden %60’tan fazla düşmüş olabilir, ancak meme para birimi kendini ayakta tutmak için yeni ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Son zamanlarda, bir başka popüler kripto borsası olan Kraken, aylarca süren alaylardan sonra altcoini listeledi. SHIB’nin fiyatı, listelemenin ardından yaklaşık %30 arttı, ancak sonraki iki haftadaki tüm kazançlarını kaybetti.

Shiba Inu topluluğu Robinhood listelemesi için umutlu

Shiba Inu topluluğu, popüler fintech uygulaması Robinhood’da altcoin’in listelenmesi konusunda kararlı. SHIB topluluğu, yüz binlerce imza alan çevrimiçi bir dilekçe de dahil olmak üzere sosyal medya kampanyaları yürütüyor.

Robinhood COO’su daha önce SHIB’yi güçlü bir topluluğu olduğu için övdü ancak borsa listelemelerinin güvenliği göz önüne alınarak gerçekleştirildiğini de ekledi. COO bu sözlerle, platformun yakın zamanda SHIB’yi listelemek istemediğini ima etmişti. Bununla birlikte, Robinhood’un gelecek şirket toplantısında SHIB listesini tartışabileceğine dair söylentiler yeniden dolaşıyor.

SHIB bir ekosistem olarak gelişiyor ve P2E oyunlarıyla Metaverse’e de girmeyi planlıyor, ancak yeni bir listeye bağımlılığı ve Robinhood takıntısı fiyat ivmesi için büyük bir engel olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin