featured

Bitpay, Copay Cüzdan ve Insight Block Explorer’a Bitcoin Cash Desteği Ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ödeme şirketi Bitpay, Bitcoin Cash (BCH) için iki tür altyapı destek özelliği sunduğunu açıkladı. Bitpay, Copay cüzdanının BCH beta sürümünü başlattı ve Insight block explorer’a BCH zincirini ekledi.



Bitpay, Açık Kaynaklı Copay Cüzdanına Bitcoin Nakit Desteği Ekledi

Bitcoin cash kullanıcıları artık Bitpay tarafından oluşturulan açık kaynak kodlu Copay cüzdanının yeni beta sürümü ile BCH’lerini yönetebiliyorlar . Ödeme alt yapısı sunan firma, şirketin BCH desteği için çok fazla talep aldığını söyledi. Beta Copay cüzdan, kullanıcıların arayüz içinde BTC ve BCH arasında seçim yapmalarını sağlıyor.

Atlanta merkezli şirket, “Ağustos ayında bitcoin cash (BCH) oluşturulduğundan beri, kullanıcılarımızdan destek sağlamamızı isteyen geri bildirimler aldık” dedi. “Bitcoin Cash, Bitcoin ağını daha yüksek işlem kapasitesiyle sunmayı amaçlayan çok daha büyük işlem bloklarını kabul eden Bitcoin blok zincirinin çatalı.”

Bitpay, Her İki Şebeke Arasında İşlem Hatalarını Azaltmaya Yardımcı Olmak İçin Diğer Cüzdan Sağlayıcılarıyla Yeni Sözleşmeler Oluşturuyor

Bitpay, yeni cüzdanın orijinal Copay müşterisi gibi çalışacağını, ancak BCH ağında çalıştığını söyledi. Şimdilik firma, güvenlik önlemleri hazırlama aşamasında ve  “kullanıcıların yanlışlıkla BTC’yi bir BCH cüzdanına göndermesine veya tam tersi olmamasını sağlamak” için yeni sözleşmeler hazırladı . Bitpay, en yeni Copay cüzdanının henüz erken safhalarında olduğunu ve kullanıcıların dijital varlıkları ile ilgili dikkatli olmalarını vurguluyor:

Unutmayın ki Bitcoin cash desteği henüz beta aşamasındadır, bu nedenle Bitcoin Cash’lerinize dikkat edin. Cüzdan ekibimiz, sizden gelecek olan geri bildirimlere ve hatalara yanıt vermek için hazırdır.

İnsight Block Explorer’da Bitcoin Cash

Buna ek olarak, şirket BCH ağını Insight block explorer’a entegre etti  . BCH destekli beta cüzdanını piyasaya sürdükten sonra, Bitpay “doğal olarak, bir sonraki adımımız bu işlemleri kolayca aranabilir hale getirmek” dedi.

 

 

Yeni Insight block explorer temelde BTC versiyonu ile aynıdır, ancak BCH blockchain için değiştirilmiştir. Şimdi BCH ağını kullanan herkes işlem onay durumunu, blok yüksekliğini, işlem madenciliği ücretlerini, işlem girişlerini, blok istatistiklerini ve daha fazlasını kontrol edebiliyor olacak.

Bitpay’ın en son BCH desteği , son birkaç hafta içinde doğmakta olan Bitcoin Cash ekosistemine eklenen pek çok altyapı geliştirmesinden sadece biridir .

 

bitcoin.com




Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin