featured

BitPay; Bitcoin Ödeme Hacminde %328 Artış Kaydetti, Aylık 110 Milyon Dolar Hacme Ulaşıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ödeme alt yapısı BitPay, Bitcoin ödemelerinde %328’lik bir artış olduğunu ve yıllık 1 milyar dolar’lık bitcoin ödeme hacmine hazır olduklarını duyurdu.




BitPay, yayınladığı bir blog yazısında, Bitcoin kurunun 9 yılda ne kadar arttığına ve 6 yıllık BitPay çalışmalarıyla Bitcoin ile ödemelerin de ne kadar dikkat çekici arttığına değindi;

Dünyanın önde gelen bitcoin ödemeleri platformu olarak, bitcoinin gerçek ödeme sorunlarını nasıl çözdüğüne derinlemesine bakıyoruz. Bu sorunları çözmemize yardımcı olduğumuz ölçüde, bu sene önemli bir büyüme yaşadık. Bitcoin ödeme kabulü ve ödemelerinde yıllık 1 milyar doların üzerinde işlem yapmaya hazırız ve 2016’dan bu yana ödeme hacminde yıllık bazda% 328’lik bir artış sağladık.

İlk faaliyete geçtiğinden bu yana ciddi bir ivme yakaladığını belirten firma, aynı zamanda bu ivmeden ciddi karlar ettiğini ve bu karlarla ekibini her geçen büyümeye yönelik yatırımlar yaptığını ekledi.

Aylık Bitcoin ile ödeme hacmi 110 milyon dolara ulaştı

Elektronik satışından kıymetli maden alımına kadar birçok tüccara hizmet veren BitPay, aylık toplam Bitcoin ödeme hacminin 110 milyon dolara kadar yükseldiğini belirtti.

Major elektronik ve uzun süredir BitPay tüccarı olan NewEgg , geçen yıl bitcoin satışlarını iki katına çıkardı. Diğer BitPay tüccarları da müreffeh bir yıl geçirdi; birçok tüccar ayda 1 milyon doların üzerinde bir ödeme yapıyor. Kıymetli metal komisyoncusu JM Bullion , Haziran ayında sadece bitcoin satışlarıyla yaklaşık 4 milyon dolar kazandı.

Bir tüccarın Bitcoin ile ödeme kabul ettiği anda ticaretinin arttığını söyleyen firma, aynı zamanda bitcoin ile ödeme kabul eden firmaların %2, %3 gibi kredi kartı komisyonlarından da kurtulduğunu belirtiyor.





Asya-Pasifik bölgesindeki tüccarlar aylık bitcoin işlemlerinin önemli bir kısmını oluşturuyor. BitPay’in AsiaPay ile olan ortaklığı sayesinde bu bölgeye genişlemeye devam ediyor . AsiaPay, Asya’daki en büyük ödeme işlemcilerinden biridir ve Cathay Pacific, Nike, Tesla ve Under Armour gibi müşterilere hizmet vermektedir. Artık bu gibi şirketler, AsiaPay’in BitPay entegrasyonunu etkinleştirerek Asya’daki müşterilerin döviz bozdurmalarını kolayca kabul etmeyi seçebilirler.

Avrupa’da , PPRO , PaySafe ve WireCard da dahil olmak üzere önemli ödeme servis sağlayıcılarıyla çalışmaya devam ediyoruz . Latin Amerika’da PayU ile olan ortaklığımız , uluslararası işletmelerin Arjantin gibi ülkelerde bitcoin ödemelerini (kredi kartı, borç ve diğer yerel yöntemlerin yanında) toplamasına olanak tanır. PayU müşterileri , bölgedeki sınır ötesi ödeme işlemlerinin sürtüşmesinin çözülmesine zaten yardımcı olan BitPay’in B2B faturasına da erişebiliyorlar .

Ayrıca firma, kullanıcılarına BitPay Card, BitPay cüzdan gibi Bitcoin ödemelerini hızlandıracak hizmetler de sunuyor.

 

 


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin