Bitnovo Bitcoin Cash’i (BCH) Bitcard ve N26 ile destekleyecek
Bitnovo Bitcoin Cash’i (BCH) Bitcard ve N26 ile destekleyecek

Bitnovo Bitcoin Cash’i (BCH) destekleyeceğini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcard ve N26’nın arkasındaki şirket olan Bitnovo Bitcoin Cash’i (BCH) destekleyeceğini açıkladı. 27 Eylül itibariyle, her iki hizmetin kullanıcıları da Bitcoin (BTC), DASH (DASH) veya Ethereum (ETH) gibi diğer uzun vadeli para birimleriyle birlikte Bitcoin Cash ile ödeme yapabilir veya kartlarını BCH yükleyebilirler.

Bitnovo Bitcoin Cash’i (BCH) Bitcard ve N26 ile destekleyecek

Bitnovo’nun pazarlama müdürü Roberta Quintiliano konu hakkında şunları söyledi:

Bugünden itibaren, Bitcard ve N26 hesabı olan kullanıcılar Bitnovo platformunda Bitcoin Cash ile kolayca işlem yapabilir. Ayrıca, tüm Bitnovo hizmetlerini satın almak için ödeme yöntemleri olarak Bitcoin Cash kullanabilirler.

BCH’yi destekleme kararı, diğer birçok şirketin arkasından geliyor. Şu anda, Dish Network uydu TV servisi 200’den fazla ülkede destek ile fiat ödemelerine alternatif olarak Bitcoin Cash’i kabul ediyor. Bitcard, fiat para birimlerini kriptoya hızlıca dönüştüren bir banka kartı. Şu anda, yalnızca euro dönüşümlerini destekliyor.

Bitnovo Bitpay gibi hizmetleri ile kripto paraların benimsenmesini arttırıyor

Öte yandan N26, kullanıcıların kripto para ticaretini yapabilmelerini sağlayan mobil tabanlı bir bankacılık hizmeti sunuyor. Şirket ayrıca dünya çapında Bitcoin ATM‘lerin ve dijital varlıkların kullanılması için ön ödemeli kartlar ve Bitcoin kuponları sağlıyor. Bu sayede, istediğiniz zaman, kripto para biriminizin değeri sayesinde nakit için kartınıza güvenebilirsiniz.

2015’ten beri faaliyette olan Bitnovo ayrıca bir ödeme seçeneği olarak gizlilik tokeni Verge’yi (XVG) kabul etmeye başladı. Bitnovo’nun Bitpay gibi hizmetleri, endüstrinin Bitcoin ve diğer kripto paraları ana akım içine çekmesi için gereken şey. Erişilebilirlik, sahiplenme konusunda tartışmasız en önemli faktör.

Unhashed

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin