BitMEX’ten kritik karar: Japon yatırımcılara kapılar kapatılıyor!
BitMEX’ten kritik karar: Japon yatırımcılara kapılar kapatılıyor!

BitMEX’ten kritik karar: Japon yatırımcılara kapılar kapatılıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto borsası BitMEX, Japon vatandaşlarının 30 Nisan’dan itibaren platforma kaydolamayacağını duyurdu. Gelecek aydan itibaren daha önce kayıt yaptırmış Japon kullanıcılar da artık platformu kullanamayacak.

Japonya’daki düzenleyici değişiklikler sebebiyle BitMEX artık Japonya’da yok

BitMEX’in resmi açıklamasına göre, borsadaki mevcut Japon kullanıcılar yeni bir pozisyon açamayacak veya mevcut bir açık pozisyonu artıracak siparişler veremeyecek. Borsa tarafından getirilen kısıtlamalar, Japonya Finansal Araçlar ve Borsa Kanunu ile Japonya Ödeme Hizmetleri Yasası’ndaki değişiklikleri takiben yürürlüğe girecek.

Dev borsa Japon kullanıcıları platforma geri getirmek için Japon düzenleyici makamlarıyla müzakere etmeye devam edeceklerini açıkladı.

Borsa Hindistan’a açılıyor

Japonya pazarından çekilmesine rağmen diğer ülkelerdeki varlığını genişleten borsa, CoinDCX’e yatırım yaparak Hint kripto alanına açılacağını açıklamıştı. Önümüzdeki ay başlatılacak ETHUSD Quanto vadeli işlem sözleşmeleri ise piyasada türünün ilk örneği olacak. BitMEX ayrıca XRP/USD kaldıraç işlemleri için platformda yeni bir kalıcı swap sözleşme çifti başlattı.

BitMEX operatörü HDR Global Trading Limited, koronavirüs pandemisiyle mücadele etmek için 2,5 milyon dolar bağışladıklarını duyurmuştu. Gates Hayırseverlik Ortakları, Nükleer Tehdit Girişimi, OpenMined ve Veri Dünyamız dahil dört kuruluşa BitMEX operatöründen 300.000 ila 1.000.000 dolar arasında hibe verilecek.

coinnounce

Ocak ayında görülen Bitcoin fraktalı yeniden açığa çıktı: BTC için hedef 9k!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin