BitMEX'ten dikkat çeken yeni bir vadeli hamlesi geldi
BitMEX'ten dikkat çeken yeni bir vadeli hamlesi geldi

BitMEX’ten Ethereum vadelilerine ilişkin dikkat çeken hamle

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası BitMEX, ticaret platformunda yeni bir Ethereum (ETH) tabanlı vadeli işlem sözleşmesi başlattı.

Bugün yapılan duyuruya göre, yeni türev sözleşmesinde ABD doları cinsinden ETH fiyatından etkilenmeyecek sabit bir Bitcoin (BTC) çarpanı bulunacak. BitMEX, bu özelliğin yatırımcıların ETH veya dolar tutmadan ETH’nin USD döviz kurunu long veya short yapmalarına izin verecek.

BitMEX, ETH/USD vadelilerini 50x kaldıraçla başlatacak

ETH/USD vadeli işlem sözleşmelerini 5 Mayıs 2020’de maksimum 50x kaldıraçla başlatmayı planlayan borsa, yeni ürünün türünün tek örneği olacağını vadediyor.

Yeni BitMEX türev sözleşmesi, borsadaki ETH/USD kalıcı swap sözleşmesinin Quanto özelliğini geleneksel vadeli işlem sözleşmelerinin sona ermesi ve kapatılmasıyla birleştiriyor. Sözleşme, tıpkı firmanın altcoin vadeli işlem sözleşmesi gibi üç ayda bir sona eriyor.

BitMEX, geleneksel Bitcoin türev traderları tarafından iyi biliniyor zira platform bu tür sözleşmelerin ticaretinde en yaygın kullanılan platformdu. Ancak pazar payını bir süredir Binance Futures’un egemenliğine bırakmış gibi görünüyor.

cointelegraph

Bitcoin balinaları son iki yılın rekorunu kırdı! Fiyat yükselecek mi?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin