BitMEX, popüler 3 altcoin’i platformuna ekliyor
BitMEX, popüler 3 altcoin’i platformuna ekliyor

BitMEX, popüler 3 altcoin’i platformuna ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen kripto türevleri platformu BitMEX, yeni kripto para birimlerini desteklemeye devam ediyor. Firma kısa süre önce kullanıcıları için üç yeni vadeli işlem sözleşmesi eklediğini duyurdu.

BitMEX, ABD CFTC’nin borsayı ve kurucu ortaklarını suçlaması nedeniyle son haftalarda çok fazla manşetlere konu oldu. Borsanın ana şirketi 100x, daha sonra yeni yöneticileri görevlendirmek için yeniden yapılandırma kararı aldı.

BitMEX üç yeni işlem çifti ekliyor

22 Ekim’de duyurulan BitMEX, üç kripto varlığı için vadeli sözleşmeler eklemeyi planlıyor: Binance Coin (BNB), Polkadot (DOT) ve Yearn.finance (YFI). Bunlar, endüstrinin en popüler kripto para birimlerinden üçü.

Borsa, bu eklemeyi 30 Ekim saat 4:00 UTC’ye kadar tamamlamayı planlıyor ve bu tarihte ticaret başlayacak.

Bu yeni BitMEX sözleşmelerini benzersiz kılan şey, yatırımcıların Bitcoin’de margin işlemlerini yayınlayabilmesi ve sözleşmenin fiyatı değiştikçe Bitcoin’de kar veya zarar yapacak olmasıdır. Bu, traderların işlem gören token veya Tether’in USDT’si gibi bir sabit varlığa sahip olmalarını gerektiren geleneksel olarak margin işlemlerinden farklı bir gelişmeye işaret ediyor.

Eklemeler devam edecek

BitMEX, “yıl sonundan önce birkaç Altcoin ürün listesi daha” eklemeyi planlıyor.

Borsa, daha sonra hangi çiftlerin geleceği konusunda net bilgi vermedi. Ancak, BitMEX’in son aylarda kripto yatırımcılarının odak noktası haline gelen merkezi olmayan finansmana odaklanmaya çalıştığı kaydedildi.

KYC yetkisi

Bu yeni sözleşmelerin duyurusu, BitMEX’in Müşterinizi Tanıyın yetkisini hızlandıracağına dair başka bir duyurunun hemen ardından geliyor.

BitMEX, platformu daha fazla kullanmak için borsanın tüm kullanıcılarının 5 Kasım’a kadar KYC doğrulamlarını yapmaları gerektiğini söylüyor:

Son tarihe kadar KYC’yi tamamlamayanlar yeni pozisyonlar açamayacak veya hesaplarından sermaye çekemeyecekler.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin