Blockchain, koronavirüs ile mücadelede kullanılabilir mi?
Blockchain, koronavirüs ile mücadelede kullanılabilir mi?

BitMEX koronavirüs çalışmaları için 2,5 milyon dolarlık hibe duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en popüler kripto türevleri borsalarından BitMEX, küresel koronavirüs salgınıyla savaşmak için hayırsever çabalara katılan en son endüstri aktörü oldu.

BitMEX koronavirüs çalışmaları için 2,5 milyon dolar bağışlıyor

Borsanın operatörü HDR Global Trading, bugün özel bir COVID-19 Müdahale Fonu başlattı ve dört alıcıya toplam 2,5 milyon dolarlık hibe duyurdu.

Hayırsever bir danışma grubuna başvurduğunu belirten HDR Global Trading, Gates Hayırseverlik Ortakları COVID-19 Fonu, Nükleer Tehdit Girişimi, OpenMined ve Veri Dünyamızdaki Biyogüvenlik programlarına bağış yapmayı seçti.

Bahsi geçen kuruluşlar biyolojik riskleri, aşı, teşhis ve tedavi geliştirmeyi, veri araştırmalarını ve veri gizliliği tekniklerine yönelik açık kaynak desteğini azaltmak için politika analizi ve kapasite geliştirme projelerine odaklanıyor.

HDR Global Trading, COVID-19 Müdahale Fonu aracılığıyla yapılan tüm katkıların, kurucu ortak Ben Delo’nun kişisel hayırsever girişimlerinden bağımsız olduğunu vurguladı.

Stellar ve Binance de benzer girişimlerde bulunmuşlardı

Bildirildiği gibi, Stellar Geliştirme Vakfı bu ayın başlarında pandemi sırasında krizden kurtulma konusunda çalışan kâr amacı gütmeyen kuruluşlara 2,5 milyon Lümen dağıtacağını duyurmuştu.

Dünyanın en popüler kripto para borsası Binance ise ocak ayında Wuhan için 1,4 milyon dolarlık tıbbi malzeme satın almasının ardından, pandemiden etkilenen ülkeler için bir hayırsever girişim başlatmıştı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin