BitMEX soruşturması piyasada paniğe neden oluyor
BitMEX soruşturması piyasada paniğe neden oluyor

BitMex CEO’sundan yeni Bitcoin fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto trader’ı ve kişiliği Venture Coinist olarak da bilinen Luke Martin, geçtiğimiz günlerde BitMex Borsası’nın eş kurucusu ve CEO’su Arthur Hayes ile görüştü. İkili, BitMex’in geleceği ve CEO’nun Bitcoin ve kripto para birimleri öngörüsü hakkında konuştu.

Bitcoin ile hisse senedi alım imkanı

Venture Coinist Youtube kanalında yayınlanan röportaj, BitMex ve şirketin gelecek planları ile ilgili birkaç ana konuyu ele aldı. Bu planlar arasında borsadaki BTC müşterileri için sabit gelirli potansiyel faizin yanı sıra BTC kullanarak hisse senedi endekslerine yatırım yapma olasılığını da içeren planlar bulunmakta.

Görüşmede, BitMex kullanıcıları arasında sürekli büyümesi nedeniyle iyi bilinen BitMex sigorta fonu da ele alındı. Heys, sigorta fonu hakkında yorumda bulundu, büyüdükçe, değişimin daha kolay olacağını belirterek müşterilere daha büyük siparişler ve müşterilere işlemlerini daha uzun süre devam ettirmeleri için ödeme yapma kabiliyeti sunacağını belirtti. Heys ayrıca, sigorta fonu ne kadar büyükse, borsada o kadar fazla özgürlük sunabileceğini ve gelecekte daha fazla kaldıraç potansiyeli içereceğini açıkladı.

Venture Coinist ayrıca Hayes’in uzun vadede Bitcoin’i nerede gördüğünü ve Bitcoin için hedef fiyatının ne olduğunu sordu. Heys, “finansal gizliliğin beş yıl içinde öleceğini” düşündüğünü, hükumetlerin para dahil her şeyi kontrol etmek istediğini açıklıyor. Heys, kriptonun finansal gizliliğin son sınırı olacağını düşündüğünü söyleyerek şunları ekledi:

BTC’nin önümüzdeki iki ila beş yıl içinde 50.000 dolara ulaşacağını düşünüyorum, dünya genel kabulü olursa daha da yükselebilir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin