BitMEX araştırması:
BitMEX araştırması: "ICO’ların gerçekleşmiş net kârı 727 milyon dolar."

BitMEX araştırması: “ICO’ların gerçekleşmiş net kârı 727 milyon dolar.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BitMEX tarafından yayınlanan yeni bir araştırma, ICO’ların topladıkları fonlara karşı sattıkları fonlarda 727 milyon dolar net kar elde ettikleri belirtildi. Hong Kong merkezli Bitmex, araştırma sonucunu, 1 Ekim Pazartesi günü yayınladı. TokenAnalyst ile ortak olarak derlenen BitMEX araştırması, 2018’de Ethereum’un (ETH) fiyat düşüşüne rağmen ICO projelerinin “gerçekleşmemiş karının” 93 milyon doları olduğunu ortaya koydu.

BitMEX araştırması, net karı açıkladı

Bununla birlikte, araştırmada ICO’lar tarafından başarıyla kapatılan net kârın 727 milyon dolara ulaştığı açıklandı.

Ethereum’un son zamanlarda yaşadığı değer kaybından dolayı makro düzeyde projeler (ABD doları cinsinden), halihazırda daha fazla Ethereum satmış gibi görünüyor.

Halen projeleri elinde tutan Ethereum’un (yaklaşık) 230 dolarlık fiyatına rağmen projeler kayıplardan ziyade gerçekleşmemiş kazançlar üzerinde duruyor.

Bu arada ETH / USD hafta sonu boyunca yükselirken BitMEX, “down side”ın bile ICO sağlığı üzerinde çok az etkiye sahip olacağını öne sürdü.

Öte yandan, Fundstrat’tan Tom Lee gibi kripto para analistleri, ETH’nin yıl sonuna doğru 1,900 dolar seviyelerine yükseleceğini iddia etti.

ETH şu anda 230 dolar civarında işlem görüyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin