Bitmex, Almanya’nın en eski bankalarından birini satın almak için harekete geçti
Bitmex, Almanya’nın en eski bankalarından birini satın almak için harekete geçti

Bitmex, Almanya’nın en eski bankalarından birini satın almak için harekete geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir zamanlar en popüler kripto türev ürünler borsası olan Bitmex, Avrupa’daki genişlemesini ve ürün geliştirmesini genişletmek istiyor.

BitMEX kripto türevleri borsası ile ilişkili BXM Operations AG, 1754’ten beri faaliyet gösteren Alman bankası Bankhaus von der Heydt’i (BVDH) satın alma planlarını açıkladı.

Taraflar, Alman finansal hizmetler düzenleme kurumu BaFin’in onayından sonra tamamlanacak bir satın alma anlaşması imzaladılar. Anlaşmanın 2022 ortalarında tamamlanması bekleniyor.

Finansal detaylar henüz tamamlanmadı. Açıklamaya göre, bu adımdan önce, dijital varlıkların ticaretini kolaylaştıran İsviçre merkezli yenilikçi bir aracılık hizmeti olan BitMEX Link’in Avrupa’da piyasaya sürülmesi gerçekleşti. Bankhaus von der Heydt’in satın alınması, Grubun Avrupa’daki genişlemesinin bir sonraki adımı olarak görülüyor.

Bitmex resmi bloglarında şunları yazıyor:

“BitMEX Group, Almanya, Avusturya ve İsviçre’de düzenlenmiş kripto ürünleri için tek durak noktası kurma ve böylece küresel hedeflerimize ek olarak Avrupa’da güçlü bir oyuncu olma iddialı hedefini sürdürüyor.”

BXM CEO’su ise şunları söyledi:

“Bankhaus von der Heydt’in düzenlenmiş dijital varlık uzmanlığını BitMEX’in kripto inovasyonu ve ölçeğiyle birleştirerek, Avrupa’nın kalbinde düzenlenmiş bir kripto ürünleri santrali oluşturabileceğimize inanıyorum.”

Açık verilere göre, BXM Operations, Kasım 2021’de bir iş danışmanlığı hizmet sağlayıcısı olarak tescil edildi. Yönetim kurulunda BitMEX CEO’su Alexander Heptner ve CFO Stefan Lutz yer alıyor.

Daha önce BitMEX, kendi BMEX tokeninin piyasaya sürüldüğünü ve bir airdrop duyurdu. Bundan önce şirket, ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) ve FinCEN ile 100 milyon dolar para cezası ödemeyi kabul eden bir hukuk anlaşmazlığını çözmüştü.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin