Bitmain, yeni Ethereum ASIC madencilik cihazını piyasaya sürmeye hazırlanıyor
Bitmain, yeni Ethereum ASIC madencilik cihazını piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Bitmain, yeni Ethereum ASIC madencilik cihazını piyasaya sürmeye hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Pekin merkezli kripto madenciliği donanım üreticisi Bitmain, Ethereum ağında yeni bir madencilik cihazını piyasaya sürüyor.

Firma Cuma günü yaptığı duyuruda, Ethash algoritmasında çalışan uygulamaya özel entegre devre (ASIC) madencisi olacak AntMiner E9’un yakında geleceğini duyurdu.

Bu hareket, hem genel amaçlı grafik işleme birimi (GPU) hem de ASIC madencilik ekipmanı için fiyatları zaten artıran Ethereum’daki artan madencilik gelirlerinin ortasında geliyor.

Ayrıntılar henüz belli değil

Ancak Bitmain, 2018’de piyasaya sürülen AntMiner E3’ü temel alan E9’un fiyatlarını ve teknik özelliklerini henüz yayınlamadı.

Dünya küresel ölçekte bir çip sıkıntısı yaşarken, Bitmain’in modeli sevkiyat detaylarıyla piyasaya ne kadar çabuk sunacağı belli değil.

Piyasada en yaygın kullanılan Ethereum ASIC madencisi, tam sürümlere bağlı olarak saniyede 500 ila 750 megahash (MH / s) arasında bir hesaplama gücüne sahip Wuhan merkezli üretici InnoSilicon tarafından yapılan A10 Pro’dur.

Çinli madencilik donanım satıcıları tarafından yayınlanan alıntılar, 500 MH / s’lik bir hash gücüne sahip ikinci el A10 Pro’nun bile 70.000 yuan’ın üzerinde veya birim başına yaklaşık 11.000 ABD Doları değerinde el değiştirebileceğini gösteriyor.

F2Pool’un madenci karlılık endeksinden elde edilen verilere göre, 500 MH / s’lik bilgi işlem gücüne sahip bir A10 Pro, Ethereum madencilik geliri üzerinden %98 brüt kar marjı ile 55.91 $ üretebilir.

The Block’un veri panosuna göre, Ethereum’un aylık madencilik geliri Ekim’den bu yana artıyor ve Mart ayında 1,38 milyar dolara ulaştı.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin