Bithumb
Bithumb dünyanın ilk halka açılan kripto para borsası olabilir

Bithumb, Singapur merkezli bir konsorsiyuma satılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bithumb, Singapur merkezli bir konsorsiyum olan BK Global Consortium’a 353 milyon dolar karşılığında satılıyor.

Başka hiçbir borsa, kripto alanının volatilitesini Bithumb’dan daha iyi temsil edemez. Büyük hack olayının ardından 30 milyon dolar kaybeden şirket, yeni kayıt düzenlemesine bağlı olarak %40’lık hacim kaybetmesine rağmen 35 milyon dolar kar elde etmeyi başardı.

Toparlanmanın sebebi şirket tarafından duyurulan “Kimchi Premium” olarak gösterildi. Bazı tüccarların, ticaret uygulamalarından büyük günlük sahte hacim aldıkları şüphelenilen bir başka konu.

Bithumb, Singapur merkezli BK Global Consortium’a 353 milyon dolara satılıyor

Bu kez Bithumb, borsanın, Singapur merkezli BK Global Consortium tarafından 353 milyon dolar karşılığında satın alındığı bildirdi. Bu, büyük bir rakam gibi görünse de aslında Şubat 2018’de yapılan bir değerlemeden (880 milyon dolar) daha düşük bir miktar.

The News Asia’ya göre Consortium, 10 hissedarın payının %50’sini ve Bithumb’un en büyük hissedarı olan BTC Korea Holdings’in 1 hissesini satın aldı.

Yatırımla birlikte BK Global Consortium, Bithumb’un Blockchain tabanlı platformunu kullanarak mevcut e-ticaret yerleşim sisteminin komisyonlarını azaltmayı amaçlıyor.

Konsorsiyumun anonim bir yetkilisinden açıklama yapıldı:

Amazon ve Alibaba gibi e-ticaret şirketleri, tüketiciler için bir sorun haline gelen büyük komisyon ücretleri alıyorlar. Blockchain ödeme sistemleri bu komisyon ücretlerini azaltabilir.

Bithumb, geçmişe ne kadar problem yaşarsa yaşasın, yeni bir başlangıç ​​için her zaman bir şans olduğunu kamuoyuna kanıtlayacak gibi görünüyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin