Bithumb Borsası, 890.000 dolarlık hacime ulaşan yurt dışı trader’larını ödüllendiriyor
Bithumb Borsası, 890.000 dolarlık hacime ulaşan yurt dışı trader’larını ödüllendiriyor

Bithumb Borsası, işlem ücretlerinin yüzde 70’ini geri ödüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore‘nin işlem hacmi bakımından en büyük ikinci kripto para borsası Bithumb Borsası, 22 Ekim ile 21 Kasım arasında yurt dışı kullanıcılarına işlem ücretlerinde %70 indirim sunuyor.

Bithumb Borsası, 890.000 dolarlık hacime ulaşan yurt dışı trader’larını ödüllendiriyor

Bithumb, Pazartesi günü 22 Ekim ile 21 Kasım arasında yaklaşık 890.000 dolarlık hacime ulaşan yurt dışı trader’ların işlem ücretlerinin %70’ini geri ödeyeceğini duyurdu. Bithumb’un da belirttiği gibi bu promosyon, geçen ay içinde bu kullanıcıların sadakatine ve sürekli olan desteklerine duyduğu takdirin bir göstergesi. Bithumb’un pazarlama departmanından sorumlu yöneticisi Andy Choi, konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin, Ethereum, Monero’nun yanı sıra birçok başka kripto para da sürekli olarak borsalarda listeleniyor ve büyük ilgi de görüyor. Ekim ayında bu etkinliğe devam etmekten mutluluk duyuyoruz.

Promosyon yurtdışı kullanıcıların hesabına, 10-14 Aralık tarihleri arasında aktarılacak

Promosyon yurtdışı kullanıcıların hesabına, 10-14 Aralık tarihleri arasında aktarılacak. Choi, Koreli vatandaşların ve Güney Kore cep telefonu numaralarını kullanarak dijital ticarete katılanların geri ödeme promosyonuna katılmasına izin verilmediğini açıkladı.

Bithumb, geçtiğimiz haftadan beri yeni kaydolan yabancı kullanıcılarına eğer 20 milyon wonun (yaklaşık 18.000 dolar) üzerinde işlem gerçekleştirirlerse 20.000 Bithumb Cash hediye ediyor. Bu promosyon ise 15 Ekim ile 14 Kasım tarihleri arasında geçerli. Şirket hak kazanan kullanıcıların her iki etkinliğe de katılmalarına izin verildiğini belirtiyor.

Bithumb, bu ayın sonunda DEX’i piyasaya sürmeyi planlıyor

Öte yandan Bithumb, bu ayın sonunda One Root Network (RNT) ile işbirliği içinde kendi merkezi olmayan borsasını (DEX) piyasaya sürmeyi planlıyor. Anlaşmaya göre, RNT Bithumb’a Ethereum tabanlı merkezi olmayan token işlem protokolü sağlayacak.

Haziran ayında Bithumb, hacker’ların güvenlik protokolünü ihlal etmesi nedeniyle 30 milyon dolarlık zarara uğradı. Şirket daha sonra saldırıları önlemek için tüm para çekme ve para yatırma işlemlerini askıya aldı.

Cryptovest

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin