Bitfinex'ten dikkat çeken sosyal ağ hamlesi: Karşınızda Pulse
Bitfinex IEO white paper'i yayınladı... Dondurulan fonlar geri alınabilecek mi?

Bitfinex’ten dikkat çeken sosyal ağ hamlesi: Karşınızda Pulse

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Bitfinex, kullanıcıları için “Pulse” adı verilen bir sosyal ağ platformu başlattı.

Kripto para sosyal ağ platformu: Pulse

Bugün yapılan açıklamaya göre Bitfinex’in doğrulanmış müşterileri arasında kullanıma açılan Pulse, kullanıcıların bilgi paylaşmasına ve birbirleriyle etkileşime girmesine izin veriyor.

Bitfinex CTO’su Paolo Ardoino, The Block’a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Yatırımcılar için bir sosyal ağ kavramı elbette yeni bir şey değil. Bitfinex Pulse’u ötekilerden ayıran şey, mevcut içeriğin kalitesidir. Pulse, aktif trader topluluğumuza yönelik niş, gerçek zamanlı ve yüksek kaliteli bilgi kaynaklarına vurgu yapacaktır.

Bitfinex kullanımı yüzde 21 arttı

Bitfinex’in büyük bir kullanıcı tabanına sahip olduğu bilinmesine karşın aktif onaylı kullanıcı sayısı tam olarak bilinmiyor. Bu konuyla ilgili de konuşan Ardoino şöyle dedi:

Aktif kullanıcı katılımında yıllık bazda büyük bir artış (YTD) gördük. Yeni kullanıcı edinme ve ticaret hacimlerindeki artışla birlikte %20’nin üzerine çıktık. Ortalama olarak, kullanıcılarımızın platformda geçirdiği zaman yılın ilk gününden bu yana %21,55 arttı.

The Block’un bu ayın başlarında yaptığı araştırmaya göre, Bitfinex sipariş defteri derinliğine dayalı en likit spot borsası olarak faaliyet gösteriyor.

theblockcrypto

YouTuber’lar yorumladı: Halving sonrasında Bitcoin fiyatı ne olacak?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin