Bitfinex ve EOS.io ortaklığı ile EOSFinex tanıtımı yapıldı
Bitfinex ve EOS.io ortaklığı ile EOSFinex tanıtımı yapıldı

Bitfinex ve EOS.io ortaklığı ile EOSFinex tanıtımı yapıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Londa’da yapılan Blockchain Live’da EOSfinex platformunun beta sürümü tanıtıldı. Daha öncesinde yapılan resmi paylaşımlara göre bir kripto para ticaret platformu olan Bitfinex, EOSfinex’in tanıtımı için EOS.io ile işbirliği yaptığını duyurdu.

EOSFinex: Yüzde yüz merkezisizleştirilmiş platform

Bitfinex destekli EOSfinex başlangıçta EOS/USD, BTC/USD ve ETH/USD işlem değişimlerini listeleyecek. Platform market alımlarını, limit alımlarını, derhal iptal süreçleri gibi hizmetleri sunacak. Ayrıca, müşteri geri bildirimleri ile diğer sipariş türleri de ileriki dönemlerde hizmete açılacak.

EOSfinex, saydamlık, hız ve bütünlük prensipleri etrafında inşa edilmiş, etkili bir kişiler arası değişim platformu ile yüksek düzeyde ölçeklenebilir bir ağı desteklediğini belirtiyor. Dahası yüzde yüz merkezisizleştirilmiş ve sınırlarla çevrelenmemiş bir platform olduklarını öne sürüyorlar.

Merkezisizleştirme, güven ve performans

Resmi paylaşımda şirketin gündemindeki en önemli konunun merkezi olmayan bir değişim platformu yaratmak olduğu belirtildi. Paylaşımda, EOSfinex’in kişiler arası olan ticareti güvenli bir şekilde kurabilmek için bunun temel bir ihtiyaç olduğu vurgulandı. Platform için en önemli noktalarınsa “merkezisizleştirme, güven ve performans” olduğu söylendi.

Değişimlerin ancak kullanıcılarla bir güven oluşturduktan sonra tam olarak merkezisizleşeceğini, güvenin bir ön koşul olduğunu eklediler. Bundan sonra kullanıcılara şeffaf ve denetlenebilir bir değişim modeli yaratarak, dünyanın her yerinden kullanıcılara güvenli ve kullanışlı bir platform yaratılmış oluyor. Profesyonelller borsada işlem yaparken genellikle yüksek standartları belirler. Şirket, talepleri derinlemesine anlamak ve yüksek performansa öncelik vermek suretiyle bu standartları sağlayacaklarını savunuyor.

ambcrypto

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin