70 milyon dolarlık Tether transferi! Bitcoin için yükseliş sinyali mi?
70 milyon dolarlık Tether transferi! Bitcoin için yükseliş sinyali mi?

Herkesin beklediği Bitfinex & Tether davası erteleme kararı ile sona erdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitfinex ve New York Başsavcılığı (NYAG) arasındaki beklenen dava sona erdi. Mahkeme bugünkü duruşmanın ertelenmesine karar vererek duruşmayı sonlandırdı.

Bitfinex ve New York Başsavcılığı arasındaki dava sona erdi

Kripto para borsası Bitfinex ve New York Başsavcılığı (NYAG) arasındaki davanın duruşması erteleme kararı ile sonlandı. New York Başsavcısı (NYAG), Bitfinex’in Tether’ın rezervlerinden borç alarak yaklaşık 1 milyar dolarlık müşteri fonundaki zararı karşıladığını iddia ediyor. Dava Nisan ayından bu yana devam etse de Pazartesi günkü duruşma, NYAG’ın soruşturmayı yürütme yetkisine sahip olup olmadığı konusunda esasen döndü.

Normalde davanın dün sonuçlanması bekleniyordu. Ancak dün, New York Yüksek Mahkemesi Hakimi Joel M. Cohen, karar vermek için daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu belirtii. Bu yüzden hakim, duruşma sonunda 90 gün erteleme kararı aldı. Davanın ertelenmesinden sonra Bitcoin 9.660 dolara çıktı ve sonra şu anki seviyelerine geriledi.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin