Bitfinex Tether davası ile ilgili istenen belgeleri mahkemeye sundu
Bitfinex Tether davası ile ilgili istenen belgeleri mahkemeye sundu

Bitfinex Tether davası ile ilgili istenen belgeleri mahkemeye sundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni bir mahkeme başvurusu, New York Başsavcısının, stablecoin ihraççısı Tether ve kripto borsası Bitfinex’in ana şirketi olan iFinex’ten istediği bilgilerin çoğunu aldığını gösteriyor.

Steptoe ortağı Charles Michael tarafından kaleme alınan mektup bu durumu şöyle açıklıyor:

“Katılımcılar son birkaç hafta içinde belge üretimini büyük ölçüde tamamladı ve Başsavcılık Ofisine (“OAG “) önemli miktarda materyal ürettiler.Ancak tamamlanması gereken üzerinde mutabık kalınan ek maddeler var. Taraflar (i) tamamlayıcı bilgilerin üretilmesi için, (ii) OAG’nin üretimi gözden geçirmesi ve (iii) daha fazla işlem yapılması gerekip gerekmediğini kendi aralarında daha fazla tartışmak için birkaç haftaya daha ihtiyacı olacaktır.”

Sunulan Belgeler

Belge üretimi, Nisan 2019’da başlayan ikisi arasında uzun süredir devam eden davanın bir parçası. O sırada NYAG, iFinex’in Bitfinex ve Tether arasında Bitfinex için 850 milyon dolarlık bir zararı kapatmak için fonları birleştirdiğini iddia etti.

NYAG, 2020 yılı boyunca iFinex’i araştırmasıyla ilgili belgeler üretmeye zorladı. Bitfinex ve Tether, mahkeme işlemleri sırasında, belgeleri üretmekten kaçınmak için diğer argümanların yanı sıra yargı yetkisine ilişkin konuları da öne sürerek, defalarca aynı fikirde olmadığını vurguladı.

Ancak, NYAG mahkemede bu kararı aldırdı ve iFinex daha sonra temyiz kararını Temmuz ayında üst mahkemeye taşıdı. Ancak buradan da olumsuz yanıt aldı. iFinex daha sonra mahkeme tarafından belirlenen 60 günlük süre zarfında belgeleri sunamadı ve daha fazla işlemin yapılması için ek süre talep etti.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin