Bitfinex Ethfinex kullanıcıları kayıt yaptırmak, kimliklerini doğrulamak zorunda deği
Bitfinex Ethfinex kullanıcıları kayıt yaptırmak, kimliklerini doğrulamak zorunda deği

Bitfinex Ethfinex Borsasının tam lansmanını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lider kripto para birimi borsası Bitfinex Ethfinex merkezi olmayan borsanın tam lansmanını duyurdu. Ethfinex DEX, Ethereum Blockchain’ine dayanmaktadır.

Bitfinex Ethfinex kullanıcıları kayıt yaptırmak, kimliklerini doğrulamak zorunda deği

Güvenilir ticaret ve merkezi seçeneklerin yanı sıra Ethfinex, daha merkezi olmayan kripto borsa ekosistemine yönelik ilk önemli adımlardan biridir. Ayrıca Binance de kendi merkezi olmayan borsası üzerinde çalışmaktadır. Ethfinex Aralık 2017’den beri beta testinde bulunuyor ve günde ortalama 70 milyon dolar değerinde işlem hacmi gördü. Kullanıcılar platformdaki herhangi bir ERC-20 tokenini kolayca alabilirler. Ethfinex’in direktörü Will Harborne borsa hakkında şu açıklamaları yaptı:

Merkezi olmayan, toplum tarafından yönetilen bir borsa platformu, vizyonumuzun körüklediği sıkı çalışmanın ve özverenin uzun bir aşamasının doruk noktasını temsil ediyor. Biz, sofistike ve güvenilir bir ticaret sunmak için Ethereum’u kullanmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Dünya çapındaki kullanıcılara hizmet sunmak ve merkezi olmayan borsanın sınırlarını daha da genişletmek istiyoruz.

Ethfinex’teki yatırımcılar kayıt yaptırmak, kimliklerini doğrulamak veya platform kullanmaya başlamak için para yatırmak zorunda değiller. Ayrıca, işlem hacimlerine göre aylık olarak kullanıcılara tahsis edilen yerli bir token olan Nektar (NEC) ile işlemler sağlanacaktır.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin