eosfinex
Bitfinex EOS Tabanlı Kripto borsası EOSfinex ile tam merkezsizliği hedefliyor

Bitfinex EOS Tabanlı Kripto borsası EOSfinex ile tam merkezsizliği hedefliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitfinex EOS Tabanlı Kripto borsası EOSfinex ‘i tanıttı. En son blog yayınında, Asya’nın en önemli kripto para borsalarından biri olan Bitfinex, EOS platformunda oluşturulacak yüksek performanslı bir merkezi olmayan borsanın beta versiyonunu piyasaya süreceğini duyurdu. “EOSfinex” olarak adlandırılan yeni kripto borsası, 26 Eylül 2018’de Londra’daki Blockchain Live etkinliğinde başlatılacak.

Merkezsiz dünya’nın 3 temel şartı

Bitfinex, EOSfinex ile uzun vadeli bir vizyona sahip ve kendi türünde tamamen merkezsiz bir borsa oluşturulmasını öngörüyorlar. Bunu başarmak için, merkezsiz dünyanın üç önemli dayanağı etrafında inşa edilmesi gerekecek. Bu 3 temel unsuru ise kısaca şu şekilde açıklıyoruz.

Merkezi olmayan yapı

Tamamen merkezsizlik, Bitfinex’in EOSfinex ile elde etmeye çalıştığı bir durum. Zincire ait emir defterleri, emir eşleştirmesi, yürütme ve çözümleme de dahil olmak üzere, işletmenin tüm operasyonel yönlerini merkezden ayırarak kullanıcılarına tamamen güvenilir bir eşler arası ticaret deneyimi getirmeyi planlıyor.

Güven

Merkezi olmayan bir borsanın en iyi şekilde çalışabilmesi için, merkezi bir otoriteye güvenme ihtiyacını ortadan kaldıracak en kritik faktör şeffaflık olarak görülüyor. Bitfinex, bu saydamlığı EOSfinex’te bütünleştirilebilen ve müdahale edilebilen veya izinsiz olarak her zaman ve her yerde gözlemlenebilen denetlenebilir bir pazar sunarak bütünleştirmeye çalışıyor.

Performans

EOSfinex, sadece her profesyonel traderın gerekliliğini karşılayabilecek değil, aynı zamanda kullanım yönlü olarak da üstün olan bir borsa olmayı hedefliyor. Traderların ve borsaların bugün karşı karşıya olduğu ihtiyaç ve eksiklikleri gördükten sonra, EOSfinex merkezi olmayan ticaret dünyasında yeni bir ölçüt oluşturmaya çalışacak.

EOSfinex bir patlama yaşayabilir

Hong Kong merkezli kripto para borsası, EOSfinex ile EOS Blockchain ve ekosistemi ile yenilik yapmak ve keşfetmek adına Asya borsasına yeni bir platform sağlama hedefine sahip. Güvenlik, performans ve ölçeklenebilirlik alanlarında daha fazla ar-ge projesi çalışması için geliştirme ekibinin kapılarını açacak.

Platform büyük kripto çiftleri olan EOS/USD, BTC/USD ve ETH/USD perlerini listeleme ile başlayacak. Ve sonrasında daha fazla coin ve çift sunarak hızlı bir şekilde büyüyecek. Borsada sunulan sözleşmeler başlangıçta esnek olacak. Böylece özel olarak güvenilen herhangi bir sözleşme kolaylıkla yürütülebilecek. Bir defaya mahsus olarak güvenilir bir sözleşme ile yeni bir token çıktığında coin çiftinin eklenmesi zahmetsizce yapılabilecek.

Her durumda, tüm bu özelliklere sahip EOSfinex, kripto para ticaret endüstrisini değiştirebilecek bir etki meydana getirebilir. Aynı zamanda, bu borsanın ana dayanaklarından biri olan tam merkezsizlik, yatırımcıların oldukça ilgilenebileceği bir özellik. Tamamen merkezsizleştirilen bir şeyi anlamak, işlemek ve uyum sağlamak için zor olabilir. Ancak eğer gelecekte tamamen merkezi olmayan bir ekosistem öngörülüyorsa, bu sisteme alışmak için bir yerlerden başlamak gerekir.

btcmanager

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin