Popüler kripto para borsası yıllık yüzde 10 kazandıran faiz programı başlattı
Popüler kripto para borsası yıllık yüzde 10 kazandıran faiz programı başlattı

Bitcoin yönünü ararken Bitfinex Borsası Tether’ın hakimiyetini sonlandırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitfinex Borsası, USDT/USD ve EURT/EUR ticaret çiftlerinin eklendiğini açıkladı. Bu, para yatırma ve çekme işlemlerinde önceki 1:1’e eşitlediği stablecoin’in yerini alır. Bu sene Mart ayına kadar, USDT, etraftaki tek stablecoin’di. Bitfinex’in başlattığı bu akım müşteriden gelen olumlu taleplerle yükselen stablecoin sayısına ve mevcut seçim yelpazesine yansıdı.

Bitfinex Borsası, Tether dengesini destekleyecek

Bitfinex’teki cüzdanlar artık USDT ve EURT ile USD ve EUR fiat bakiyelerinin Tether dengesini destekleyecek. Yeni listelenen eşleştirmeler, fiatı Tether olarak değiştirmek için kullanılabilir ve bunun tersi de geçerli. Esasen, kullanıcılar hem fiat hem de Tether cinsinden USD ve EUR para yatırabilir, ticaret yapabilir ve çekebilir. Bitfinex konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

Bitfinex’deki tüm mevcut USD bakiyeleri bu değişiklikten etkilenmeyecek. 27 Kasım saat 14:30’da UTC’den önce başlayan Tetherdepozitoları, kullanıcının fiat cüzdan bakiyelerine yatırılırken, bu kesinti süresinden sonra başlatılan Tether’lar Tether (USDT) olarak kabul edilecek.

Herkesin gözü Bitcoin’in yeni hamlesinde

Ayrıca Bitfinex, çok çeşitli ticaret çiftlerini koruyarak piyasadaki hard forkları desteklemeye devam edeceğini ve talepler doğrultusunda yeni çiftler ekleyeceğini belirtti. Yazım sırasında Bitcoin %7 oranında artışla 4.040 dolar seviyesinden işlem görüyor. Lider kripto para birimi Salı günü düşüş trendini tersine çevirdi. Ancak bazı analistler, Bitcoin için 3000 doların altını bekliyor. Şimdi tüm kripto topluluğunun gözü Bitcoin’in yeni hamlesinde.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin