featured

Bitfinex Borsası Listesine Neo’yu Ekledi; Neo %75 Artışa Geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük Kripto para borsalarından biri olan Bitfinex, değişim platformuna Neo Coin’i eklediğini duyurdu. Çindeki gelişmelerin gerçek nedeninin anlaşılması ve Bitfinex gibi bir borsanın listesine Neo’yu eklemesi, dijital paranın neredeyse %75 değer kazanmasına etken oldu.



Neo’yu dün attığı bir twit ile duyuran Bitfinex, dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi ve günlük ortalama 365 milyon doların üzerinde bir işlem hacmine sahip.  Son 7 gün içinde 4.1 milyar dolar işlem hacmi olan borsanın, son 30 günlük işlem hacmi ise yaklaşık 148 milyar dolar.

Çin’in Ethereum’u adıyla da anılan Neo coin, Haziran ortalarında yalnızca 1 dolar kurunda işlem gördüğü sırada yükselişe geçmiş ve 2 ay gibi kısa bir sürede tırmanışını sürdürerek 14 Ağustosta 48 dolar seviyelerinde işlem görmüştü.  Çin’den gelen ard arda ICO projeleri hakkındaki hükümetin tutumu haberleriyle birlikte ise Bitcoin de dahil olmak üzere tüm kripto para sektöründe yaşanan düşüşe Neo da eşlik etti. 17 dolar seviyesine kadar gerileyen Neo, Çin’in tutumunun doğru anlaşılması ve Bitfinex gibi dev bir borsanın Neo’yu listesine eklemesi haberiyle birlikte tekrar yükselişe geçti.

Dün itibarıyla gün içerisinde 33 dolar seviyelerini gören Neo, son 24 saatlik işlemlere baktığımızda 30 dolar seviyelerindeki duruşunu koruyor. 1.4 milyar dolar piyasa değerine ulaşan Neo Coin, piyasa değerine göre sıralamada 11. sıraya yükseldi.

 

Coinmarketcap Neo Coin grafiği

Sinan Dündoğan

Kripto Para Haber / Kurucu
Kripto Para Araştırmacısı


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

 

 

 

 

 



Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin