bitfinex
bitfinex

Bitfinex, ABD’li Müşterilerin Hesaplarını Askıya Alacağını Duyurdu.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitfinex, 9 Kasım 2017 tarihine kadar kullanıcı hesapları onaylanmayan ABD’deki bireysel müşterilere yönelik tüm hizmetleri feshetme planını açıkladı. Yapılan açıklamada, ABD’li müşterilerin borsaya yaptığı yeni başvuruları askıya aldığını duyurdu.

Bitfinex, ABD’li Müşterilerin İşlem, Depozito ve Çekme Hizmetlerini Askıya Alacak

Bitfinex, Hizmetleri Perakende Müşterilere 9 Kasım'a kadar Feshedecek

Bitfinex,  “en geç 9 Kasım 2017’de yürürlüğe girecek olan” tüm ABD müşterileri için ticaret, para yatırma ve çekilme işlevlerini ” sona erdirecek .

11 Ağustos tarihinde Bitfinex, önce ABD’li müşterilerinin dışına çıkacağını açıkladı. Birleşik Devletler Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun menkul kıymet olarak addedilen ön talep halka teklifinin (ICO) mevcut finansal düzenlemelere tabi olacağı yönündeki uyarısına doğrudan tepki gösteren Bitfinex, ABD’li tüm müşterilerinin ERC20 isimli jetonlara erişim yasağı getirdi.

ABD doları / BTC ticareti için en büyük pazarı oluşturmasına rağmen, Bitfinex  “gelirlerinin şaşırtıcı derecede küçük bir yüzdesi doğrulanmış ABD kişisel hesaplarından geldiğini belirterek” bir süredir ABD’deki perakende pazardan çekilmekte “olduğu görüşündeydi.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin