featured
BİTCORE BTX

Bitcoin Ölçeklenme Tartışmalarının Çözümü, Bitcore Geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ölçeklendirme tartışmalarının çözümü, Bitcore geliyor. Tartışmalar, Bitcoin Cash, Segwit2x ve Bitcoin Gold gibi çeşitli çözüm önerileri ile sonuçlanan son birkaç aylık süreçte arttı ve yoğunlaştı. Zaten diğerlerini aşan ölçeklendirme çözümü olsaydı ne olurdu? Bitcore bu sorunu çözüyor ve endüstrinin yeniliklerini uygularken konforlu bir şekilde geleceğe ölçeklenebilir hale getiriyor.

Bitcore Projesinin Başlangıcı

Bitcore başlangıçta 28 Nisan’da topluluğuna sürekli yenilikçi ve şeffaf bir gelişme sağlayan Bitsend geliştirme ekibi tarafından deneysel bir ölçeklendirme çözümü olarak kuruldu. Bitcore, ICO’suz başladı; bunun yerine gelişme ekibinin hızla büyüyen bir topluluğa kripto paraları adil ve yaygın olarak dağıtmasını sağlayan bir madencilik ile başladı. Bitcore’un ilk bloğu 463619’uncu Bitcoin bloğunda bulundu. Anlık görüntüler sırasında tüm Bitcoin sahipleri, hali hazırda ihtiyaç duyulan Bitcore’u resmi web sitesinde 30 Ekim’e kadar birebir oranında talep edebilecekler. Hak talebinde bulunma işlemi, bir kullanıcının özel anahtarını göstermeksizin yapılır; bu nedenle, hak talepleri, anlık görüntü iddiasıyla diğer çoğu projeden çok daha fazla güvenlik bilincindedir.

Ayrıca cüzdanınızda her pazartesi 10 BTX’den daha büyük bir tutar varsa tüm adres dengelerinde haftalık yüzde 3 bonus verilir. Haftalık bonusunuzu almak için BTX’inizi bu saatten önce QT (masaüstü) cüzdanınıza sokmak kesinlikle gereklidir. Bu bonus programı, yatırımcılara ve kullanıcılara hem Bitcore’u test etmek, hem de uzun vadede tutmak için ekstra bir teşvik sağlıyor.

Bitcore Teknik Özellikleri ve Avantajları

Bitcore, toplamda 21 milyon adet üretilecek ve aynı bitcoin’de olduğu gibi madenciliği ASIC’e dayanıklı timetravel10 algoritması ile yapılmaktadır. Bitcore 2.5 dakikalık bir blok süresine sahiptir ve şu anki madencilik ödülü, Bitcoin yarıya bölme çizelgesiyle eşleşen 3.125 BTX’dir. Bitcore’un en büyük farklılığı Bitcore’un Segwitce etkinleştirilmiş 10 MB’lık bloklara sahip olması ve ağın yılda yaklaşık 17.6 milyar işlem gerçekleştirmesine izin vermesidir. Buna bir örnek vermek gerekirse, Bitcore ağı,  Bitcoin’in tüm zamanlarda yaptığı işlemleri yalnızca üç günde yapabilir. Bitcore, başka bir karşılaştırma yapmak gerekirse Paypal’ın saniyedeki işlem sayısıyla neredeyse aynıdır ve şu an diğer kripto para birimlerine göre çok daha üstündür. Büyük transfer işlemlerinde, işlemin gerçekleştiği hız daha da arttırılır. Bitcore işlemleri saniye içinde tamamlanır ve piyasadaki en iyi para birimlerinin hepsinden daha da hızlıdır. Bitcore’un hızlı transfer özelliği ve mevcut özellikleri sayesinde gelecekte günlük hayatta kullanılan bir para birimi olma ihtimalini arttırıyor.

Bu yeterli bir yenilik değilse, Bitcore’un Bitcore 64_15 adlı benzersiz bir zorluk algoritmasına sahip olması gerekir. Bu algoritma, 64 blok periyodunda zorluk derecesinde yüzde 15’ten fazla bir değişiklik yapılmamasını sağlar. Bu yenilikçi zorluk ayarı yöntemi, Bitcoin Cash’i rahatsız eden blok zamanı sorunlarını önler. Son önemli yenilik ise Bitcore blockchain boyutunun şu an sadece 150 MB olduğunu ve bu da blockchain’in çalıştırılmasının çok az depolama alanı gerektirdiğini ve hatta cep telefonlarında bile çalıştırılabileceğini gösteriyor.

Bitcore

BTX 30 Ekim Bonusu

30 Ekim’de, kişisel cüzdanlarında 10 BTX veya daha fazlasına sahip tüm adreslere bir kerelik yüzde 25 oranında bonus gönderilecek.  Ayrıca, 2018 yılının Ekim ayına kadar dağıtılan % 3’lük haftalık bonusu devam edecektir. Buna ek olarak, Bitcore geliştirme ekibi, gelecekteki geliştirmeler için piyasaya sürülmemiş coinlerin % 10’unu elinde tutacaktır.

Gelecek Planlamaları

Bitcore elektronik cüzdanı geliştirme ekibi tarafından neredeyse tamamlandı ve bir sonraki görev, muhtemelen, coinomi’nin çok varlıklı cüzdanına entegre olmaya çalışmak olacaktır. Ekip ayrıca arbitraj, değiş-tokuş, hızlı ağ, Schnorr’un İmzası ve teknolojinin en ileri noktasında kalmak için daha birçok denemeler yapıyor.

BTX

Nisan ayında Coinmarketcap’de listelenen BTX’i Kripto Para Haber olarak yakından takip ediyor ve geliştirme ekibine destek veriyoruz. Dört ay boyunca birkaç dolar seviyelerinde işlem gören BTX şu anda 5.70$ seviyelerinden işlem görüyor ve henüz 7 milyon dolar piyasa hacmine sahip. Öne çıkan özelliklerinin başında transfer işlemlerinde oldukça hızlı olmasının yanı sıra, kullanıcılara ellerindeki coinlerin haftalık %3’ünü bonus olarak vermesi ve 30 ekimde direk %25 bonus verecek olmasının oldukça etkili bir pazarlama hareketi olduğunu düşünüyoruz.

 

BTX grafik
Coinmarketcap BTX grafik

BTX Madenciliği yapmak için videodan destek alabilirsiniz;

 

Bitcore (BTX) mevcut gelişmeleri takip etmek için:

Telegram: Bitcore

Twitter: @Bitcore_Btx

Facebook: @Bitcore.coin

Web sitesi: bitcore.cc

İletişim: [email protected]


Sponsorluk sonrası makale, sorumluluk reddi: Bu yazı sponsorlu / ücretli bir makaledir. Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. 

Sponsorlu makaleleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin