Bitconnect işlem gördüğü son borsadan da çıkarıldı.
Bitconnect işlem gördüğü son borsadan da çıkarıldı.

Bitconnect ölüm döşeğinde: Ponzi şeması, işlem gördüğü son borsadan da çıkarıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitconnect ($BCC) bir zamanlar 2,5 milyar doları aşan bir piyasa değeriyle ilk 20 coin arasında yer alıyordu. Ödünç verme platformu tokeni, YouTube şahsiyetleri ve sosyal medya uzmanlarının da katkısıyla 2017 yılının en popüler tokenlerinden biri haline gelmişti.

Proje sonunda bir ponzi şeması olarak adlandırıldı ve insanlar haberi alır almaz projeye karşı toplu davalar açılmaya başlandı. Tren raydan çıktı.

Bitconnect Haziran ayının başında ölüm döşeğine yattı

Bitconnect’in fiyatı, ortaya çıkan haberleri takiben 24 saatten kısa süre içinde 205 dolardan 6,55 dolara dek gerilemişti. Proje o zamandan beri yatırımcılarının birçoğuna karşı fon kaybı ile ilgili yasal bir savaşla mücadele ediyor.

Şu anda $BCC yalnızca, 500 bin dolarlık hacme sahip küçük bir borsa olan Trade Satoshi’de işlem görüyor. Tokenin birkaç büyük borsadan çekilmesinin ardından, Trade Satoshi $BCC için son liman olarak görülüyordu. Ta ki bugüne kadar…

Kalan son arkadaşı da sonunda sırt çevirdi

Trade Satoshi, resmi Twitter hesabı aracılığıyla yaptığı duyuruda Bitconnect’i 10 Eylül’den itibaren listelemeyi bırakacağını açıkladı.

Günlük hacmi 0 dolara düşen Bitconnect an itibarıyla 0,68 dolardan işlem görüyor.

Bu kripto parayı “Bitconneeect!” diye bağıran, hipnotize olmuş bir grup ünlü sima eşliğinde, ponzi şemasının neye benzediğini hatırlayarak anacağız. Huzur içinde yatsın.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin