8 senedir tüm tahminleri tutan
8 senedir tüm tahminleri tutan "Bitcoin kâhininden" mesaj var: Geleceği anlattı!

Bitcoin’in zamanı geldi: TIME dergisi BTC’yi bilançoda tutacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – TIME dergisi, bir dizi eğitici kripto videosunu sunmak için Grayscale ile ortaklık kurdu ve Bitcoin ile ödeme yapmayı kabul etti.

Kurumsal fon yöneticisi Grayscale, kripto varlıkları konusunda eğitici bir video dizisi hazırlamak için New York merkezli ünlü dergi TIME ile ortaklık kurdu.

Ortaklık ne getiriyor?

Ortaklık Nisan ayında Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein tarafından duyuruldu ve Sonnenshein, TIME ve başkanı Keith Grossman’ın ödemeyi Bitcoin olarak alacağını açıkladı.

Ayrıca, TIME, anlaşma yoluyla aldığı Bitcoin’i fiat’a dönüştürme niyetinde değil ve kripto varlığını bilançosunda tutacak. Şimdiye kadar ortaklığın daha fazla detayı açıklanmadı.

Bitcointreasuries.com’a göre, TIME, Bitcoin’i bilançosunda tutan 33. halka açık şirket olacak. TIME, Ağustos 2020’den itibaren BTC’ye milyarlarca yatırım yapan en iyi ABD şirketleri Microstrategy, Ekim ayında hazinesine 4.709 BTC ekleyen Square ve Ocak ayında 1.5 milyar dolar değerinde BTC satın alan Tesla arasına katıldı. Çok uluslu yatırım şirketi Blackrock da Şubat ayında kriptoyla uğraşmaya başladı ve Bitcoin vadeli işlemlerini kullanarak küçük bir uzun vadeli işlemden 360.000 dolardan fazla kar elde etti.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin