Bitcoin SV fiyatı harekete geçiyor
Bitcoin SV fiyatı harekete geçiyor

Bitcoin’in yeni rakibi Bitcoin SV fiyatında bizi neler bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şu an itibariyle düşüş gösteren bir kripto para piyasası baskısı oluşuyor. Tüm üst para birimleri tekrar kırmızı ve şu an için birkaç istisna var. Öyle olsa bile, gerçek bir sebepten ötürü bir kez daha dövülmüş olan bazı pazarlar var gibi görünüyor. Bitcoin genellikle tüm altcoinleri kendisiyle sürükler, ancak bu eğilim tüm para birimlerini aynı şekilde etkilemez. Göze çarpan bir istisna Bitcoin’in değeri düştüğü zaman büyüyen Bitcoin SV (BSV).

Bitcoin SV fiyatı harekete geçiyor

Her ne kadar bu gidiş 2018’de çoğu altcoinler için zor olsa da, Bitcoin SV’nin bu eğilimi bozabileceği düşünülebilir. Son derece tartışmalı olsa da Bitcoin Cash’in forklu versiyonu da son zamanlarda çok fazla destek kazanıyor gibi görünüyor. BTC veya BCH’ye kıyasla hala çok fazla kârlı olmasa da değer 95 dolar ila 100 dolar aralığında göreceli rahatlıkla kendini koruyor gibi görünüyor.

Bitcoin SV (BSV) günlük fiyat grafiği
Bitcoin SV (BSV) günlük fiyat grafiği

Yazım sırasında, BSV için %1,41’lik küçük bir değer artışı var, ancak Bitcoin departmanında %6,66’lık bir düşüş var. Bitcoin’de kazanılabilecek herhangi bir alternatif para birimi veya varlık gün boyunca ve hafta sonu boyunca iyi bir performans sergileyecek. Bu, BSV fiyatının 100 dolara yakın kalması ve potansiyel olarak önümüzdeki günlerde hareket etmeye başlaması anlamına geldiğini gösteriyor.

Bitcoin SV, Bitcoin Cash yerine Bitcoin’i rakip görüyor

Sosyal medyaya bakarken, BSV’yi ödeme seçeneği olarak kabul etmek isteyen en az bir yeni işletme var gibi görünüyor. White Mountain Vinyl, kripto para birimi ödemeleri için destek sağlama sürecinde. Şimdiye kadar, Bitcoin SV oyların %70’inden fazlasını alırken, hem Bitcoin hem de Bitcoin Cash sadece oyların %10’unu aldı. Bu hiçbir şekilde önemli bir işaret değil, ama yine de ilginç bir duygu.

''Bitcoin Cash SV, başka bir zincirin üstünde üstün bir teknoloji.''

Tony Kay, BSV fiyatının gelecekte Bitcoin değerlerini vurmasını beklediği için sıkı bir BSV inancını taşıyor. Açıkça görüleceği üzere BSV, Bitcoin Cash yerine Bitcoin’i rakip almayı amaçlıyor, değerin gerçekten ne kadar yükselebileceğini görmek ilginç olacak. Bitcoin Cash’i geçmek ilk ve en önemli aşama olmasına rağmen, bu para biriminin önemli bir fiyat eğilimi görmesi için de iyi bir fırsat.

BSV fiyatında yükseliş beklenebilir

Bazı yatırımcılar Bitcoin, Bitcoin Cash ve BSV arasındaki farkla ilgili çok ilginç görüşler paylaşıyor. BSV ekibinin yaklaşımı, diğer iki projenin nasıl oluşturulduğundan biraz farklı olsa da görüşler açıkça bu cephede farklı olacak. Bitcoin’in gerçek bir geleceğe sahip olup olmadığını görmek ilginç olsa da insanların bu farklı protokollerde kendi düşüncelerini paylaştıklarını görmek çok güzel.

Şu anda oldukça huzursuz kripto para piyasasındaki ivme göz önüne alındığında, piyasanın hafta sonu ne getireceğini görmek ilginç olacak. Şu anda, BSV fiyatında yükseliş beklenebilir, ancak bu %20’lik gibi yüksek bir kazançla sonuçlanmayacak. Bunun yerine, BSV/BTC oranı, çoğu insanın şu anda ilgi duyduğu şey. Eğer bu değer tekrar 0,03 BTC’ye ulaşabilirse, işler hiç şüphesiz oldukça ilginç olacak.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin