Bitcoin'in trend göstergesi güçlü bir yükselişe mi işaret ediyor?
Bitcoin'in trend göstergesi güçlü bir yükselişe mi işaret ediyor?

Bitcoin’in trend göstergesi güçlü bir yükselişe mi işaret ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük dijital para birimi olan Bitcoin (BTC), haftanın büyük bir bölümünde zayıf fiyat hareketleriyle işlem gördü. CoinMarketCap’in verileri, kripto para biriminin son yedi günlük dönemde %4,12 düşüşle 22.701 dolardan el değiştirdiğini gösteriyor.

Kripto analisti The Wolf of All Streets, Bitcoin’in Göreceli Güç Endeksi’nde (RSI) çok nadir görülen bir eğilime dikkat çekti. Analistler, dört saatlik bir BTC grafiğinden yararlanarak, RSI’nin aşırı alımdan neredeyse aşırı satışa geçmeyi başardığını ortaya çıkardı.

Bu olağan bir eğilim olarak belirtilse de, analistler bu olayın “fiyat değişmeden” gerçekleştiğine dikkat çekti. Olayı açıklarken, RSI hareketinin yükseliş işareti olduğunu öne sürdü.

Normal teknik tabirle, 70 ve üzeri işarete sahip RSI, belirli bir dijital para biriminin daha fazlasının aşırı satıldığını ve bu nedenle düşüş eğiliminin yakın olduğunu gösterir. Tweet’te paylaşılan grafiğe göre, Bitcoin‘in RSI’si 39’da olduğuna göre, yenilenen BTC birikimini görmeye başlayabiliriz.

Tüm gözler Bitcoin’de

Bitcoin, yalnızca piyasa değerine göre en büyük dijital para birimi değil, aynı zamanda diğer tüm dijital para birimleri üzerinde baskın bir etkiye sahiptir. Ekosistemi saran Korku, Belirsizlik ve Şüphe (FUD) ile tüm gözler artık önde gelen kripto para biriminin yönüne çevrildi.

Bitcoin (BTC), yılın başından bu yana etkileyici fiyat hareketleri kaydediyor. Kripto para, %32’den fazla arttı ve geçen yılın kayıplarını telafi etmeye başladı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin