Bitcoin'in piyasa değeri artık Visa ve MasterCard'ın toplamından daha büyük
Visa’dan peş peşe bombalar geliyor: Şimdi de USDC kredi kartı yolda!

Bitcoin’in piyasa değeri artık Visa ve MasterCard’ın toplamından daha büyük

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para haber – Bitcoin’in 1,1 trilyon doların üzerindeki piyasa değeri, Visa ve MasterCard’ın toplamından daha değerli hale geldi.

Bitcoin JPM, BoA ve Well Fargo’dan bile daha değerli

1 trilyon dolar seviyesini aşmanın yanı sıra, bitcoin’in piyasa değeri şu anda en büyük finansal hizmet şirketleri olan Visa ve MasterCard’ın toplam değerinden daha fazla.

Ayrıca BTC’nin piyasa değeri JPMorgan, Bank of America ve Citigroup dahil olmak üzere en büyük ABD merkezli bankaların birçoğundan daha yüksektir.

Visa ve MasterCard

Daha önce “büyülü internet parası” olarak adlandırılan para, 10.000 $ ile seviyesinde olduğu Ekim ayı başından beri akıllara durgunluk veren bir boğa koşusu yapıyor. Birkaç ay içinde, varlığın fiyatı altı kattan fazla fırladı. Doğal olarak, kripto para biriminin 1 trilyon doların çok üzerindeki piyasa değerini de etkiledi.

Yükseliş yolunda, bitcoin’in piyasa değeri Netflix, Walmart, Samsung, Alibaba, Berkshire Hathaway, Tesla, Facebook ve daha fazlası gibi önemli isimleri geride bıraktı.

Topluluk, Google’ı alaşağı edebilecek başka bir çalışma öngörürken, Bitcoin, eşler arası bir elektronik nakit sistemi olması amaçlanan bir finansal varlık olduğu için, BTC’nin yükselişini en tanınmış finans kuruluşlarından bazılarıyla karşılaştırmaya değer.

bu makale ilk defa cryptopotato’da yayımlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin