Bitcoin’in ve kripto paraların kalbinin attığı Japonya’nın bankacılık devinden önemli hamle
Bitcoin’in ve kripto paraların kalbinin attığı Japonya’nın bankacılık devinden önemli hamle

Bitcoin’in kalbinin attığı Japonya’nın bankacılık devinden önemli hamle

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in kalbinin attığı Japonya’nın üçüncü büyük bankası, R3’ün Marco Polo ağını kullanarak Blockchain hizmetlerini başlatıyor.

Bitcoin’in kalbinin attığı Japonya, Blockchain hizmetlerini genişletiyor

Japonya’nın üçüncü büyük bankası olan Sumitomo Mitsui Banking Corporation (SMBC), 2019 yılının ikinci çeyreğinde Blockchain hizmetleri sunmaya başlayacak. SMBC’nin başkan yardımcısı Yasuyuki Kawasaki konuya yönelik şunları söyledi:

Sumitomo Mitsui Bankacılık Şirketi, küresel bir platform oluşturmak için Marco Polo’ya katıldı…

CoinDesk Japan’a göre, Japonya’nın üçüncü büyük bankası olan Sumitomo Mitsui Banking Corporation’ın (SMBC) 2019’un ikinci yarısı boyunca Blockchain hizmetleri sunmaya başlaması bekleniyor. Bankacılık devi bu süreçte Marco Polo ağını kullanacak.

Marco Polo ağ üyeleri BNP Paribas ve ING’yi içeriyor. SMBC, R3’ün Corda Blockchain platformunun desteklediği ağı entegre etmek için mevcut üyelere katıldı. Geçtiğimiz ay ürün, yerel bir banka olan Commerzbank ile birlikte birkaç Alman firmayı kapsayan bir operasyon olan ilk ticaret finansmanını yaptı.

Sumitomo Mitsui Banking Corporation, Marco Polo’ya katıldı

SMBC’nin başkan yardımcısı Yasuyuki Kawasaki, ticaretin başarısını şöyle yorumladı:

Ticaret finansmanı çok karmaşık ve ticaret işlemleri için gerekli belgelerin çoğu kağıda dayalı. Bu zaman alıcı süreç 100 yıldır devam ediyor. Sumitomo Mitsui Banking Corporation, küresel bir platform oluşturmak için Marco Polo’ya katıldı ve bu yılın sonunda yeni hizmetler vermeye hazırlanıyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin