Bitcoin’in her hareketini bilen analist Bitcoin tahmini güncelledi
Bitcoin’in her hareketini bilen analist Bitcoin tahmini güncelledi

Bitcoin’in her hareketini bilen analist Bitcoin tahminini güncelledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2018 Ocak ayında Bitcoin’in çöküşünü doğru bir şekilde tahmin etmekle ünlenen ve yaygın olarak takip edilen bir trader, önde gelen kripto para birimi tahminini güncelliyor.

Bitcoin’in yükselişi henüz bitmedi

Scott Melker ile The Wolf of All Streets’in yeni bir bölümünde deneyimli analist Peter Brandt, BTC’nin Mart ayında 4.000 $’dan sadece dokuz ayda 19.000 $’a fırlamasına rağmen, Bitcoin’in yükselişinin henüz bitmediğine inandığını söylüyor.

“Tamamen long pozisyonundayım. 2018’de, ‘Bu Bitcoin parası’ dediğim bir miktar parayı bir kenara ayırdım. Bu para tamamen orada. Ölçeklendiriyorum ve ölçeği genişletiyorum ama tamamen kararlıyım. Benim için Bitcoin’in yükselmeyeceğine dair bir işaret yok.”

Analist, Bitcoin’in bu döngüde 100.000 $ ‘a çıkma potansiyeline sahip olduğunu düşündüğünü, ancak uzun vadede BTC’nin sıfıra düşme ihtimalinin %50 olduğunu söylüyor.

Bitcoin’in neden değersiz hale gelebileceğine gelince, Brandt, gelecekteki yeniliğin Bitcoin’i eski hale getirebileceğini savunuyor.

“Bundan 20 yıl sonra geriye dönüp şöyle devam edeceğiz: Bu ilginç bir deneydi. Ancak teknoloji her zaman değişiyor. Yepyeni bir şey olur ve modası geçmiş olur.”

Bitcoin’e yatırım yapmak

BTC’nin değersiz hale gelme riskine rağmen Brandt, Bitcoin’e yatırım yapma önerisini neden %10’dan %20’ye çıkardığını ise şöyle açıklıyor:

“Ben her zaman Bitcoin’e bakarım, bir değer deposu olabilir. Bir değişim aracı olabilir. Para birimi haline gelebilir. Para birimi özelliklerini alabilir. Sanırım bunların bazılarının gerçekleştiğini görüyoruz. Sadece ayakkabılarını çevrimiçi olarak Bitcoin için satmakla kalmayan, aynı zamanda Bitcoin’i kurumsal hazinelerinde depolayan bazı şirketler görüyoruz.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin