Bitcoin’in her adımını bilen analistten yeni BTC açıklaması
Bitcoin’in her adımını bilen analistten yeni BTC açıklaması

Bitcoin’in her adımını bilen analistten yeni BTC açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Peter Brandt, Bitcoin’in artık altın ve ABD doları ile aynı ligde olduğuna inanıyor. Deneyimli trader Peter Brandt, son tweet’inde Bitcoin’in zaten “büyük liglerde” olduğunu söylüyor.

Altın ve Bitcoin

Ünlü analist, dolaşımda yaklaşık olarak 2,1 trilyon ABD doları olduğunu ve resmi olarak tutulan altın rezervlerinin 2,2 trilyon dolar olduğunu söylüyor.

the U.S. dollar

Bu noktada Bitcoin’in bu rakamlara ulaşmak için sadece fiyatını ikiye katlaması gerekiyor.

Bir Deutsche Bank analisti kısa süre önce Bitcoin’in piyasa değeri 1 trilyon doları aştıktan sonra “başarısız olmak için çok büyük” olduğu sonucuna vardı.

Yine de, kripto para biriminin ölümünü öngören birçok kötüleyici var ve bu nedenle Brandt, bu kadar “güçlü ikili opsiyonlara” sahip bir varlık görmediğini belirtiyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin