Mevcut Bitcoin konsolidasyonu 11.000 dolardan beri en güçlü konumunda
Mevcut Bitcoin konsolidasyonu 11.000 dolardan beri en güçlü konumunda

Bitcoin’in her adımını bilen analistten BTC açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Peter Brandt, Bitcoin’in birinin değerlerini yerine getirme yeteneği hakkında tartışmalara yol açtı.

Emtia traderı Peter Brandt, son tweet’inde Bitcoin’in hayatına getirdiği anlamı sorguladıktan sonra kripto Twitter’da tartışmalara yol açtı.

Ünlü trader, Bitcoin’e sahip olmadığını iddia eden kripto para gazetecisi Laura Shin’e yanıt olarak ticaret için yaşamadığını yazdı:

Bitcoin, hayatta değer bulmanın kesinlikle yanlış yoludur. Ticaret için yaşamaktansa yaşamak için ticaret yapıyorum. Bitcoin çok kötü bir usta yapar.

Peter Brandt, Bitcoin’in büyük liglere katıldığını söyledi

Bununla birlikte, bazı Bitcoin meraklıları, Bitcoin’de sadece spekülatif ticaret için bir araçtan daha fazlası olduğunu savunuyor. SwanBitcoin’den Brandon Quittem, en iyi kripto paranın farklı önemli değerleri beslemeye yardımcı olduğunu ifaded ediyor:

Bitcoinciler öz egemenliğe, güçlü mülkiyet haklarına, dürüstlüğe, gerçeğe vb. şeylere değer verir. Bitcoin bu değerlerin uygulanmasıdır.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin