Bitcoin’in her adımını bilen analist BTC’nin yeni seviyelerini açıkladı
Bitcoin’in her adımını bilen analist BTC’nin yeni seviyelerini açıkladı

Bitcoin’in her adımını bilen analist BTC’nin yeni seviyelerini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Peter Brandt, en büyük kripto para birimi yükselmeden önce Bitcoin tutkunlarının “kayıplarını almaları” gerektiğini söylüyor.

Efsanevi trader Peter Brandt yakın tarihli bir tweet’inde, Bitcoin’in yükseleceğini düşünüyor.

Brandt, Wyoming Senatörü Cynthia Lummis ve diğer önde gelen şahsiyetlerin katılımcılar listesine eklenmesiyle Şubat sonunda Twitterda gündem olan #LaserRayUntil100K mücadelesine atıfta bulunuyor.

İnsanlar, en büyük kripto para birimi 100.000 dolara ulaşana kadar, Twitter profil resimlerine Laser Eyes efektini ekliyor.

Hashtag, orman yangını gibi Bitcoin için yerel bir zirveye yayılıyor. Amiral gemisi kripto para, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 58.354 dolardan yüzde 26’nın üzerinde geriledi.

Brandt BTC’nin yakında bu seviyelere geri döneceğini düşünüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin