Bitcoin’in hedeflediği yeni seviyeler nelerdir? 3 analist cevaplıyor
Bitcoin’in hedeflediği yeni seviyeler nelerdir? 3 analist cevaplıyor

Bitcoin’in hedeflediği yeni seviyeler nelerdir? 3 analist cevaplıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz 48 saat içinde Bitcoin (BTC) fiyatı bir miktar güçlenmeye başladı. BTC’nin 10.200 dolardan 7.700 dolara düştüğünü gösteren bu haftanın başlarında görülen acımasız satış baskısının ardından, analistler yeni tahminlerini paylaşıyor.

Bitcoin 6 bin dolara mı düşecek yoksa 20 bin doları mı görecek?

Tanınmış bir teknik analiste göre, Bitcoin’in çöküşü henüz bitmedi. Trader Escobar Twitter’da yayınlanan son bir yayında, Bitcoin satış aşamasının henüz tamamlanmadığını, kripto para biriminin bir miktar önemli hareketli ortalamaların altında kaldığına ve bu nedenle zayıf olduğuna dikkat çekti. Analiste göre Kasım’da BTC 6.000 dolarlık temel desteğe düşecek, Ocak 2020’de toplanıp daha sonra halving’le yükselecek. eToro’nun analisti Simon Peters, BTC’nin yakında beş basamağı geri almaya hazır olduğunu belirtti:

Şimdi Bitcoin şu an 8.500 doların altında işlem görüyor ve bu dalgayı satın almak isteyen yatırımcılar için cazip bir teklif haline gelebilir. Hash rate gibi temeller güçlü olmaya devam ediyor ve kripto kullanımı hala hızla ilerliyor. Bu koşullar göz önüne alındığında, fiyatın önümüzdeki ay içerisinde 10.000 dolara yükseldiğini görebiliriz.

https://twitter.com/TraderEscobar/status/1177599268401512449

Bitcoin 10 bin dolara dönecek mi?

BitBull Capital’in genel müdürü Joe DiPasquale, CNBC’ye Bitcoin’in temellerinin güçlü kalmaya devam ederken, “önümüzdeki günlerde fiyatın 10.000 dolara geri dönebileceğini” belirtti.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin