Elizabeth Schulze: ‘’Bitcoin’in hayatta kalması, birkaç şeye bağlı.”

Bitcoin’in hayatta kalması neye bağlı? Fiyatlar yakında artacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve rakip kripto paralar Black Friday hafta sonu boyunca yeni en düşük seviyelere daldı. Bir kripto para uzmanına göre ise Bitcoin’in hayatta kalması sadece yatırımcılarına bağlı.

Elizabeth Schulze: ‘’Bitcoin’in hayatta kalması, birkaç şeye bağlı.”

Geçen Eylül ayından bu yana geçen haftanın en düşük seviyesine göre Bitcoin fiyatı düştü ve CNBC‘den Elizabeth Schulze, kripto paranın hayatta kalmasının sadece ona inanan yatırımcılara bağlı olduğunu iddia ediyor.  Schulze konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin’in hayatta kalması, birkaç şeye bağlı. İlk olarak, çok konuştuğumuz bir temel fikir var. Bitcoin’in başarısı nihayetinde yatırımcıların işine yarar. Bitcoin temelini destekleyen teknoloji Blockchain. Blockchain sadece Bitcoin’in ötesine uzanır. Bu, teknoloji genelinde, sağlık ve finans sektöründeki şirketlerin, operasyonlarını daha verimli hale getirmek için Blockchain’i nasıl kullanabileceklerine bakıyor olmaları.

“Bitcoin’in başarısı nihai olarak yatırımcılara, alıcılarına inanıyor.”

Schulze konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin’in başarısı nihai olarak yatırımcılara, alıcılarına inanıyor. Yani merkezi olarak desteklenmiyor. İçeri girecek ve ‘hiç kimse yapmazsa Bitcoin alacağız’ diyen bir yetkili yok. Yani, bu sisteme gerçekten bir inanç var ve şu anda sektörde hala yeterince erken yatırımcı var gibi görünüyor. Fiyat sıfıra gitmedi, ancak sektöre pek çok bireysel yatırımcı değil, çok fazla hedge fonu değil, genel yatırımcılar giriyor.

Bitcoin uzmanına göre, Bitcoin fiyatı düşmeye devam ettikçe madencilik yavaşladı. CoinDesk’e göre, Bitcoin fiyatı Salı günü saat 17:04’te (GMT) 3.684.98 dolaraa düştü. Geçen yıl Noel’den önce en yüksek değerini 20.000 doların altında olan anıtsal fiyata ulaştığında gördü.

Samuel Leach: “Döngüsel fiyat değişimleri tüm kripto paralara özgü.”

Fiyat düşüşüne rağmen Yield Coin  kurucusu Samuel Leach, dijital varlığa ilişkin yukarı yönlü bir tahminde bulunarak, yukarı yönlü bir kopmanın “sadece bir zaman meselesi” olduğunu iddia ediyor. Leach konuya yönelik şunları söylüyor:

Geçtiğimiz 48 saat içinde gördüğümüz Bitcoin düşüşü, pazarda parçalanmanın bir sonucu olarak ortaya çıkıyor. Bitcoin Cash, piyasa değeri açısından dördüncü en büyük para.  Bölünme, Bitcoin Cash‘in selefini doğrudan etkilemese de ikincil fragmantasyonun daha geniş kripto para birimi topluluğunu etkilemesinin çok küçük bir sürpriz olduğu ortaya çıkıyor. Döngüsel fiyat değişimleri tüm kripto paralara özgü ve bu sadece Bitcoin’in bir boğa piyasasına tekrar girmesinden önce geçen zaman meselesi.

“Fiyatların yakında hızla artmaya başlayacağından kuşku yok.”

“Bitcoin ve Ethereum dahil olmak üzere önemli kripto paralar için fiyatların düşüş eğilimi devam ederken, daha fazla alıcı, ucuz fiyatlarda lider tokenleri satın almak için sıraya giriyor. Bitcoin 3.000 dolar seviyesinde yer alırken, potansiyel getiriler önemli ölçüde artıyor, dolayısıyla fiyatların yakında hızla artmaya başlayacağından kuşku yok.

Express

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin