bitcoin adresleri
Neredeyse 6 Milyon Bitcoin adresi 180 doların üzerinde

Bitcoin’in durdurulamayan büyümesi: Neredeyse 6 Milyon Bitcoin adresi 180 doların üzerinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

180 dolardan fazla bakiyesi olan Bitcoin adreslerinin sayısı şu an tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaşıyor.

Rastgele seçilen 180 dolar rakamı, aynı zamanda şu an çıkarılacak olan tüm Bitcoin’in milyarda bir değerini temsil ediyor. Toplam 21 milyon BTC arzının 1/1.000.000.000’ındanfazlasına sahip olan Bitcoin adreslerinin sayısı altı milyona yaklaşıyor. Reddit’teki bir yazı, büyümeyi “durdurulamaz bir eğilim” olarak nitelendiriyor.

Toplam BTC arzının milyarda birinden fazlasını elinde tutan Bitcoin cüzdanlarının sayısının şu an kinden daha yüksek olduğu diğer bir zaman, boğa trendinin zirvesinde görülmüştü. Doğal olarak, 2018 boyunca fiyatların düşmesi nedeniyle cüzdanlar boşaltıldı.

Bitcoin güçlü ve kararlı ilerliyor

BTC fiyatına benzer şekilde, yukarıdaki grafik, ölçülen eşikten daha fazla depolanan cüzdan sayısının 2017’nin sonraki aylarında çarpıcı bir şekilde arttığını gösteriyor. Bu, fiyat artışının satın almak için acele eden çok sayıda insanın (bireysel yatırımcıların) neden olduğunu göstermekte. Bitcoin, daha az ilgi görmek yerine dijital para biriminin büyük miktarlarda satın alındığını görüyoruz.

Grafik ayrıca toplam arzın milyarda birinden fazlasını tutan cüzdan sayısındaki büyümenin bu sefer çok daha güçlü olduğunu gösteriyor. Ayı piyasasının dip görmesi, yaşanan fiyat artışlarını çevreleyen parabolik merak eksikliği, artan rekabeti açıklıyor gibi görünüyor.

beincrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin