“Bitcoin’in dip noktası bu seviye olacak” Kilit isim açıkladı
“Bitcoin’in dip noktası bu seviye olacak” Kilit isim açıkladı

“Bitcoin’in dip noktası bu seviye olacak” Kilit isim açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakın tarihli bir röportajda Bloomberg stratejisti Mike Novogratz, Bitcoin fiyatının 38.000 dolar seviyesinde destek bulacağını tahmin etti. Mike Novogratz, bunun kripto piyasası 2021’de yıldız kazanımları kaydettikten sonra sadece sağlıklı bir geri çekilme olduğuna inanıyor.

Milyarder, net değerine önemli bir darbe almasına rağmen, güçlü kurumsal talep nedeniyle orta vadede en iyi kripto para biriminin performansı konusunda endişelenmediğini söylüyor:

Kenarda muazzam miktarda kurumsal talep görüyoruz.

Galaxy Digital CEO’su önümüzdeki haftalarda daha fazla oynaklık görmeyi bekliyor. Bundan önce Novogratz, borsadaki zayıflık nedeniyle yakın vadede Bitcoin’de düşüş eğiliminde olduğunu söyledi. Ancak aynı zamanda en büyük kripto para biriminin 40.000 dolar seviyesinin altına düşmesinin muhtemel olmadığını da iddia etti.

Bitcoin fiyatı bugün neden geriledi?

Bitcoin ve hisse senetleri Perşembe günü FED’in beklenmedik bir açıklama yapmasıyla dakikalar içinde düştü. Kontrol dışı enflasyonla mücadele etmek için ABD bu yıl birden fazla faiz artırımı yapmayı planlıyor. Büyük bir Bitcoin madencilik merkezi olan Kazakistan’daki protestolar, BTC ağının hash oranında büyük bir düşüşe yol açtı ve düşüşü güçlendirdi. Fundstrat’tan Mark Newton kısa süre önce Bitcoin’in 45.600 dolarlık destek seviyesinin altına düştükten sonra Eylül 2021’deki dip seviyelerini test edebileceğini tahmin etmişti.

Bu arada, BTC yatırımcı duyarlılığı son zamanlarda benzeri görülmemiş düşüş seviyelerine ulaştı. Günlük olarak güncellenen popüler kripto göstergesi, kripto para birimi analisti Alex Kruger’in belirttiği gibi, dört farklı zaman diliminde “aşırı korku” gösteriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin