Bitcoin'in bu hamlesi popüler altcoin'i zirveye taşıyabilir
Bitcoin'in bu hamlesi popüler altcoin'i zirveye taşıyabilir

Bitcoin’in bu hamlesi popüler altcoin’i zirveye taşıyabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, önümüzdeki oturumlarda istikrar veya daha fazla yükseliş elde ederse, Chainlink’in (LINK) piyasa değerine daha fazla değer katmasına yardımcı olabilir.

Bağımsız bir piyasa analisti olan Kevin Svenson, Perşembe gününün erken saatlerinde attığı bir tweet’te, LINK’in bu yazının yazıldığı sırada işlem yaptığı yerden neredeyse yüzde 66 daha yüksek olan 20 $ değerine ulaşabileceğini belirtti. Yükseliş tahminini, altcoin’in Ekim performansını gördükten sonra yaptı. Chainlink Ekim ayında neredeyse yüzde 18 yükseldi.

Chainlink, önceki parabolik desteğinden daha düşük seviyelerde kırıldıktan sonra yükseliş trendine devam ediyor.

Chainlink, LINK, LINKUSD, LINKBTC, cryptocurrency

Chainlink’te son durum

Açıklama, LINK’in önyargısını belirlemek için Bitcoin eğilimine olan bağımlılığından ipuçları aldı. Chainlink tokenı, özellikle 16 Ağustos civarında yıllık zirveyi oluşturduktan sonra Bitcoin ile neredeyse senkronize hareket etti.

O zamandan 23 Eylül’e kadar, LINK / USD kuru yüzde 60’tan fazla düştü. Aynı dönemde BTC / USD yüzde 21’lik bir düşüş yaşadı.

Sonra her iki varlık için de yükseliş başladı. LINK 7,31 dolardan dibe vurdu ve 24 Ekim’de 12,97 dolara kadar yükseldi. Bu arada Bitcoin, 5 ve 8 Eylül’de 9.819 dolardan çift dip oluşturdu. Ancak, 29 Ekim’de 13.863 dolara kadar yükseldi.

Bitcoin, 9.800 $’a yaklaştıktan sonra yükseliş trendini sürdürdü.

cryptocurrency, Bitcoin, BTCUSD, XBTUSD, BTCUSDT, Bitcoin Dominance

Bu durum Svenson’un neden LINK’in yükseliş beklentilerini Bitcoin’e bağladığını açıklıyor. İkisi arasında bir korelasyon var. CryptoWatch, Bitcoin ile Chainlink arasındaki katsayıyı sıfırın üzerinde yüzde 0,61 olarak okuyarak da bunu onaylıyor.

Seçimler

Son olarak Kevinson, Bitcoin’i en azından 3 Kasım başkanlık seçimlerinden sonra daha yüksek fiyat seviyelerinde görüyor.

Analist, kripto para biriminin S&P 500 endeksinden son ayrışmasının altını çizerek aynısının Kasım 2016 seçimlerinden öncede gerçekleştiğini belirtiyor. Ancak başkanlık yarışından sonra, hem Bitcoin hem de S&P 500, tekrarlayan bir fraktal olan bir boğa piyasasına girdi.

cryptocurrency, Bitcoin, BTCUSD, XBTUSD, BTCUSDT, Bitcoin Dominance

BTC / USD boğaları, ABD hükümetinin ikinci koronavirüs yardım paketini tamamlamasını beklerken, uzun bir yukarı yönlü hareket izliyor. Küresel stratejistler, bir sonraki teşvikin ancak seçimden sonra geleceğine inanıyor.

Minimum 2 trilyon dolarlık bir boyut göz önüne alındığında, yardım yatırımcıların ABD dolarına bağımlılığını azaltabilir ve yatırımlarını sıfıra yakın bir faiz oranı ortamında Bitcoin gibi daha riskli varlıklara geri getirebilir.

Genel olarak, bu durum Chainlink için yükseliş anlamına geliyor.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin