2021'de Bitcoin'i yıkan bu kripto para, 2022'ye güçlü başladı

2021’de Bitcoin’i yıkan kripto para 2022’ye de güçlü başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılı, kripto para piyasası tarihindeki en başarılı dönemlerden biriydi. Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 65.000 dolara ulaştı ve yılı %58 büyüme ile kapattı. Ancak aynı zamanda, Ethereum gibi daha küçük altcoinler daha da etkileyici sonuçlar gösterdi.

Ethereum, BTC’den çok daha iyi performans gösteriyor

Ether’in üç aylık getirilerine göre varlık, 2021’in her çeyreğinde, yılın ikinci çeyreğindeki küresel kripto para piyasası satışlarında bile Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi. Yılın ilk çeyreği, Ocak-Nisan ayları arasında %102 fiyat artışıyla sona eren Ethereum’un en başarılı dönemiydi.

Skew Ether Data

Ethereum’un genel olarak daha iyi performans göstermesi piyasanın çoğunluğu için sürpriz değil. Yıl boyunca, NFT çılgınlığının gaz ücretlerini gökyüzüne fırlatması, DeFi sektörünün milyarlarca kullanıcının fonunu çekmesi ve ağın sürekli güncellemeler alması gibi sayısız faktör en büyük altcoinler lehine hareket etti.

Etherium fiyatı

EIP-1559 güncellemesinin tanıtımı, yeni sunulan ücret yapısı varlığın yapısını tamamen değiştirdiği ve gelecekte Ethereum’u deflasyonist hale getirdiği için ayrıca not edilmelidir. Bundan kısa bir süre sonra ağda ortaya çıkan ilk deflasyon bloklarından biri, ağa yakılandan daha az ETH getiriyor.

Yeni yılda Bitcoin’in yolu

Piyasadaki en büyük kripto para birimine gelince, Bitcoin 2022 yılına 2021 fiyat hareketi ve oynaklığı ile girdi. Varlık şu anda 51.000 dolar ve 46.000 dolar aralığında yaklaşık %1 kârla işlem görüyor.

Çeşitli kripto para birimi uzmanları, volatilitesi aşırı düşük seviyelere düştüğü için Bitcoin’in uzun süreli konsolidasyonunun bitmeye yakın olduğuna inanıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin