potansiyelli altcoinler, nano, qtum, ripple, ethereum
Potansiyelli Altcoinler

Bitcoin’i tahtından edebilecek en potansiyelli altcoinler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir gün Bitcoin’in tahtı sallanıp diğer potansiyelli altcoinler onun yerini alabilir mi, bunu ileriki günlerde hep beraber göreceğiz.

Kripto para diyince tabi ki akla ilk Bitcoin geliyor. Bu oldukça normal çünkü Bitcoin ilk çıkan kripto para birimidir. Şuan Bitcoin’in tahtına talip 4 kripto para var. Yazımızda bu kripto paraları inceleyeceğiz.

Bitcoin’in tahtını sallayan potansiyelli altcoinler

Ethereum

Birçok kişi Bitcoin ve Ethereum’un benzer olduğuna inanmakta. Etheremun’un para birimi ve para birimi olmayan Blockchain uygulamalarını Bitcoin ile tam olarak karşılaştıramayız. Çünkü Bitcoin’de sadece para birimi olan Blockchain uygulamaları vardır.

Ethereum’un oldukça büyük bir hayran kitlesi var. 2017 sonunda bir kaç sektörün beraber olduğu Enterprise Ethereum Alliance’da yaklaşık 200 kuruluş var.

Ripple

Ripple sadece finansal kurumlara hitap eden bir kripto para ve şuanda çok sayıda finansal kurum tarafından destekleniyor. Hangi ülkeye gönderildiği bakılmaksızın hızlı işlem sürelerine ve düşük işlem ücretlerine sahiptirler.

Ripple’i diğerlerinden ayıran özellik, MoneyGram International’ın da dahil olduğu bir dizi yüksek profilli ortaklığa sahip olmalarıdır. Merkezi olan bir kripto para birimi olması sebebiyle zaman zaman eleştirilere maruz kaldı.

Nano

Nano şuanda saniyede 7,000 işlem yapma kapasitesine sahip. Ve bu hız zaman geçtikçe daha yükselebilir ve hatta Visa’ya rakip olabilir.

Bu hızın ardındaki sır, işlemlerin inanılmaz hızlı bir şekilde işlenmesini sağlayan block kafes yapısıdır ve bu hız potansiyeli Nano’yu bir gün Bitcoin’in önüne geçirebilir.

Qtum

Ethereum gibi Qtum’da akıllı sözleşmeler kullanıyor. Hem Bitcoin hem de Ethereum’un en iyi yönlerini ele alıyor ve bunları benzersiz bir ağa dönüştürüyor.

Ancak, Qtum’un Bitcoin’den daha büyük büyüme potansiyeline sahip olmasının nedeni, Çinli işletmelerle kurdukları yakın ortaklıklar. Bu ortaklıklar, Qtum’a gerçekten üstünlük ve bir gün Bitcoin’in gölgesinde kurtulma şansı veriyor.

Cryptodaily

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin