Bitcoin’e şimdi yatırım yapmak tehlikeli mi? Altcoin sezonu hala mümkün mü?
Bitcoin’e şimdi yatırım yapmak tehlikeli mi? Altcoin sezonu hala mümkün mü?

Bitcoin’e şimdi yatırım yapmak tehlikeli mi? Altcoin sezonu hala mümkün mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uzmanlara göre, Bitcoin şu an çok güzel bir zaman geçiriyor, bu yüzden her türlü seçeneğe sahibiz. Bazıları, fiyatları 100.000 USD’ye çıkaracak olan bir sonraki boğanın yakın olduğuna inanıyor, bazıları ise şu anda pazarın felaketin eşiğinde olduğuna inanıyor. Peki doğrusu nedir? 

Bitcoin kadar pompalanmasalar da altcoin sezonu hala olabilir mi?

Uzmanlara göre, bir sonraki altcoin mevsimi yaklaşıyor olabilir, fakat dikkatli yatırım yapılmalı. Son 24 saatte BTC fiyatı %2,4 oranında düşüşle 5.321 USD seviyesine geriledi. Kayıplara rağmen, analistlere göre gerçek şu ki BTC ay boyunca yavaşça yükseliyor ve trend devam ederse 6.000 ABD doları sınırını aşabilir. Fiyatlarının bu ay oldukça fazla yükseldiğini gösteren altcoinler, son 24 saatte %2 ile %6 arasında değişen daha ciddi kayıplar yaşıyor.

Uzmanlara göre, altcoin fiyatları neredeyse Bitcoin kadar pompalanmasa da bu kez hala toplanma şansı var. Bitcoin dünyasında tanınmış bir Twitter kişiliği olan Satoshi Flipper gibi bazı insanlar, BTC’nin bu ay yükseleceğini ve Mayıs ayında yana doğru devam edeceğini, altcoinlerin ise sıçrayacağını doğruladı. Ardından Satoshi Flipper’a göre, Haziran ayında nihayet altcoin sezonuna gideceğiz.

Eğer altcoinler sermayede büyük bir artış görüyorsa ve Bitcoin en azından stabilize olmuşsa, piyasa trendlerinin şu anda olduğundan daha fazla olumlu başlaması için oldukça iyi bir şans var. Teknik analist Hsaka, son zamanlarda altcoin direnç seviyelerinin kırıldığını gördü, bu nedenle Hsaka’ya göre altcoin mevsimi kısa sürede olabilir.

Bitcoin piyasası şimdi yatırım yapmak için tehlikeli mi?

Bazı insanlar BTC’nin geri çekilebileceğinden korkuyor ve token piyasadan çıkan birçok yatırımcı tarafından “ölü” ilan edildiğinden beri 6.000 dolarlık işaretini geçmiyor. Yatırımcılar şu anda çok bölünmüş durumda. Bunların yarısından fazlası iyimser fakat diğerleri bu durumda değil. 

Bazıları kriptolarını altcoinlerde saklıyor ve para kaybettikleri takdirde korunabilmeleri için geri kalanıyla oynuyor. Her durumda uzmanlara göre, kripto ticareti büyüyor ve bu en azından şu an daha sektöre fazla ilgi olduğunu gösteriyor. Ancak, kripto pazar hacminin yaklaşık %95’inin sahte olduğu söyleniyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin